AKO DRUGOVI MISLE DA IMA BOLJEG OD MENE, NEKA IZVOLE: Dačić za Espreso o smenama u vrhu SPS!
Dačić nam otkriva i o čemu će biti reči na današnjem Predsedništvu i GO stranke, Foto: preentscreen

DOLAZE NOVI LJUDI

AKO DRUGOVI MISLE DA IMA BOLJEG OD MENE, NEKA IZVOLE: Dačić za Espreso o smenama u vrhu SPS!

Šef socijalista potvrdio je da će biti mnogo promena u rukovodstvu stranke

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Lider Socijalističke partije Srbije i šef srpske diplomatije Ivica Dačić za Espreso kaže da ga ne plaše najave medija da će na stranačkom Kongresu imati protivkandidata.

Šef socijalista kaže da je SPS uvek bio demokratska stranka te da nije ništa strašno ako se na Kongresu pojavi još kandidata za stranačkog vođu.

Odmah nakon pisanja medija da će mu na Kongresu stranke 22. decembra protivkandidati biti Slavica Đukić Dejanović i Novica Tončev, Dačić za naš portal poručuje:

"Mi smo stranka u kojoj vlada demokratija, više puta sam rekao da ukoliko neko od "drugova" misli da je bolji, neka izvoli. Nemam problem s tim, kao što nisam imao kada sam se posle odlaska Miloševića u Hag suočio s mnogim problemima u stranci i sačuvao SPS".

Dačić nam otkriva i o čemu će biti reči na današnjem Predsedništvu i GO stranke:

"Pričaćemo o svemu danas na Predsedništvu i GO. Kongres je blizu i nema sumnje da će doći novi ljudi, to je potrebno za stranku ".

Podsetimo, danas će biti održane sednice Predsedništva i Glavnog odbora SPS u centrali socijalista na Studentskom trgu, a posle sastanaka će se medijima obratiti Ivica Dačić. Obraćanje se očekuje u 12 sati.

BONUS VIDEO:

(D. Zlojutro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.