MILOŠEVIĆ NIJE NAM DONEO NIŠTA DOBRO, MOŽDA I UĐEM U SNS! Šok intervju Ane Brnabić, rekla je sve o čemu je ćutala
Premijerka Srbije otvoreno je govorila o svim stvarima koje je do sada ćutala, Foto: prentscreen

BEZ TABU TEMA

MILOŠEVIĆ NIJE NAM DONEO NIŠTA DOBRO, MOŽDA I UĐEM U SNS! Šok intervju Ane Brnabić, rekla je sve o čemu je ćutala

Vučić je taj kohezioni faktor koji pobeđuje različita mišljenja i viđenja u toj stranci, kaže premijerka Srbije

Objavljeno: 11.10.2018. 09:12h
  • 47

Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je da razmišlja da se učlani u Srpsku naprednu stranku, te da ne vidi nijednu zajedničku vrednost koja okuplja članice opozicionog Saveza za Srbiju, niti ijedan njihov predlog kako bi građanima bilo bolje.

Brnabić je u intervjuu za Nedeljenik, a na pitanje kako gleda na najavu lidera SNS Aleksandra Vučića da će se povući iz stranke, rekla da nije član partije da bi o tome mogla da priča ali da, kao njegov saradnik, može da kaže da ne bi volela da se to desi.

"Ne bih volela da se povuče, jer je Vučić taj kohezioni faktor koji pobeđuje različita mišljenja i viđenja u toj stranci, a Srbiji je potrebno jedinstvo. Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim u SNS", rekla je Brnabić.

Govoreći o opoziciji, Brnabić je rekla da se Savez za Srbiju okupio oko jedne ideje, mržnje prema Vučiću, a da pri tom nemaju nijedan predlog kako da građanima bude bolje ili šta bi vlada mogla da radi.

Ona kaže i da ne zna o čemu bi razgovarala sa članovima Saveza za Srbiju i da ne vidi nijednu zajedničku vrednost koja ih okuplja.

"Mada, od kada su zaboravili da se ograde od onoga što je Veselinović rekao za mene, kristališe mi se ta njihova zajednička ideja... Ne bih dalje, jer se radi o meni, ali koliko je strašno da se jedan Zoran Lutovac ili cela DS nije ogradila od onoga što je izrekao Veselinović. A bila sam lično iznenađena i deprimirana nedostatkom reakcije većeg dela civilnog društva", rekla je Brnabić.

Govoreći o Petom oktobru, navela je da je tada bila na suprotnoj strani od Slobodana Miloševića.

"Milošvićeva vladavina nije donela Srbiji ništa dobro. Iz tog perioda se sećam samo strašnih sankcija, hiperinflacije, praznih prodavnica, jadnih ljudi koji na trotoarima prodaju šta stignu, plastičnih boca benzina na ulici, ratova i razaranja. To vam valjda dovoljno govori na kojoj strani sam bila Petog oktobra", rekla je Brbabić.

Bonus video:

(Espreso.rs / Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media