ŠEŠELJ JE BIO RAZGIBANIJI OD SVIH KINESKIH GIMNASTIČARA: Vendi otkrila kakav je lider radikala u krevetu!
Foto: Filip Plavčić, Stefan Kojić

iznela svu intimu

ŠEŠELJ JE BIO RAZGIBANIJI OD SVIH KINESKIH GIMNASTIČARA: Vendi otkrila kakav je lider radikala u krevetu!

Na pitanje po čemu pamti vezu sa Šešeljem, Vendi je rekla po dostojanstvenom držanju oboje

Objavljeno:

Estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi u intervjuu za "Aferu" ispričala je prvi put javno o ljubvnom odnosu sa liderom Srpske radikalne stranke Vojislavom Šešeljem, ali i otkrila kakav je u krevetu.

Na pitanje po čemu pamti vezu sa Šešeljem, Vendi je rekla po dostojanstvenom držanju oboje.

- Ja sam neko ko u privatnom životu ne voli glupiranje, i ozbiljan čovek kakav je on bio sa šarolikim temama i požrtvovanim srcem predstavljao je pravi blagoslov za klesanje mog karaktera - rekla je Vendi.

Prema njenim rečima, do udaljavanja je došlo činjenicom da je on tražio ženu preko devojke, a ona nije tip kojoj bi, kako je rekla "vezao maramu ispod brade i ljuljao je na ljuljašci u zlatnom kavezu koristeći i merdevine za kanarince, pojilicu, stajalicu, hranilicu i držač za voće.

Na pitanje kakav je lider radikala u krevetu, Vendi je rekla virtuozan.

- Iako je i tada imao višak kilograma, bio je razgibaniji od svih kineskih gimnastičara. Međutim, najjača strana bila mu je predigra i nju nije započinjao bez neke dobre knjige. Jako me je palilo kad spusti između nas Solženjicina i njegov Arhipelag Gulag, uz diskretno svetlo, bio je to fantastičan početak opuštanja. Volela sam dok jednom rukom drži knjigu, drugom da prelazi preko mojih butina. Znao je da mi orošava i telo i duh - rekla je Vendi.

Na pitanje da li bi opet bila sa njim, Vendi je rekla odmah "da", jer je sve "bilo u korist duha i tela".

Vendi je rekla kako je on pravi stomakougodnik postao u stvari kada su se rastali, jer se od tada više "nije trošio na pravi način".

Spekulacije da Šešelj ima ljubavnicu, prokomentarisala je na vrlo zanimljiv način.

- On ne važi za uspavanog čoveka, niti je dozvoljavao da se pesimizam i nihilizam instaliraju kroz njegovo biće. Zato je prezirao Šopenhauera koji je isticao da je "zadovoljenje" zapravo stradanje, koji je negirao volju i smatrao da je smrt bolja od života. Taj Šopenhauerov prst u oko Voju je uvek izvodio iz takta, slomio bi mu i prst i glavu da je mogao. Kod Voje je seksualni voljni momenat jako važan životni pokretač i ako toga nema, nije blesav da sedi u kući sa prekrštenim nogama.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Jadranka Joksimović

(Espreso.co.rs / Afera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.