Godinu dana pokušavaju da razreše Bajatovića, on se ne da!

Ne da fotelju

Godinu dana pokušavaju da razreše Bajatovića, on se ne da!

Agencija za borbu protiv korupcije donela je preporuku o razrešenju direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića. On se žalio na ovu preporuku i sada je u toku drugostepeni postupak
Objavljeno: 13:15h

Agencija za borbu protiv korupcije donela je preporuku o razrešenju direktora "Srbijagasa" Dušana Bajatovića, izjavila je direktorka ove agencije Tatjana Babić. Međutim, Bajatović se žalio na ovu preporuku i sada je u toku drugostepeni postupak. Babićeva je rekla da je Agencija najpre sprovela prvostepeni postupak zbog akumulacije funkcija i da je ostavlia Bajatoviću rok "da se uskladi sa zakonom".

Pošto Dušan Bajatović to nije uradio, usledila je preporuka o razrešenju na koju je podneta žalba, objasnila je direktorka Agencije za borbu protiv korupcije. Inače, Dušan Bajatović, koji je član ili predsednik u drugim nadzornim odborima, sa tih funkcija trebalo je da se povuče još septembra prošle godine. Odbor Agencije je održan danas u Nišu, a predstavnici Lokalnog antikorupcijskog foruma u Nišu uručili su Babićevoj Povelju za uspešnu saradnju u prethodnom periodu. Nikola Petrović tvrdi da nije tražio mito od sestre Kori Udovički (Espreso.co.rs / Izvor: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.