TAČI PROVOCIRA NA PEDALJ OD CENTRALNE SRBIJE: Sa Srbima sam popio kafu, služim svim građanima Kosova!
Foto: Fonet

ne prestaje

TAČI PROVOCIRA NA PEDALJ OD CENTRALNE SRBIJE: Sa Srbima sam popio kafu, služim svim građanima Kosova!

Zajedno sa Tačijem u poseti prelazu Brnjak su bili ministar finansija Bedri Hamza, direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rašit Ćalaj

Objavljeno: 16:03h

Predsednik privremenih institucija u Prištini, Hašim Tači, bio je danas na administrativnom prelazu Brnjak, čime je na najneprimereniji način pokušao da isprovocira reakciju zvaničnog Beograda.

Zajedno sa Tačijem u poseti prelazu Brnjak su bili ministar finansija Bedri Hamza, direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Ahmeti i direktor Kosovske policije Rašit Ćalaj.

Tači je rekao da je tu došao da bi razgovarao sa Srbima i "posetio prirodne lepote".

"Danas, nakon ove posete provozaću se čamcem ovim prelepim i jedinstvenim mestom. Bila je posebna emocija provesti nekoliko sati na jezeru", rekao je Tači.

Rekao je i da je imao veoma dobar razgovor sa Srbima koji tu žive, prenosi Express.

"Želeo bih da zahvalim Srbima na kafi, koju sam popio sa njima. Bilo mi je zadovoljstvo da razgovaram sa njima", rekao je Tači na Gazivodama, preneo je Express.

Posle posete Brnjaku, oni su bili i na jezeru Gazivode. Tome je prethodio nelegalni upad jedinice ROSU na branu i Centar za ekologiju i razvoj sporta na obali ovog jezera.

Tači je izjavio kako je danas imao čast da prošeta po severu Kosova, da čamcem obiđe jezero Gazivoda i istakao da je to deo teritorije Republike Kosovo.

U obraćanju medijima na jezeru Gazivoda Tači je rekao da je prilikom posete imao posebne emocije obilazeći ovaj deo Kosova.

- Sreo sam se sa nekim lokalnim Srbima sa kojima sam u prijateljskom i srdačnom razgovoru popio kafu. Ja služim svim građanima Kosova - rekao je Tači tom prilikom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.