HAŠIM TAČI NAPUSTIO GAZIVODE! Ispratilo ga je 7 vozila ROSU
Foto: Fonetap

otišao je!

HAŠIM TAČI NAPUSTIO GAZIVODE! Ispratilo ga je 7 vozila ROSU

Tači je rekao novinarima da je u pitanju rutinska poseta jezeru Gazivode, jer on, kako je rekao, voli da obilazi lepote Kosova

Objavljeno: 14:50h

Hašim Tači danas je u pratnji jakih policijskih snaga obišao jezero Gazivode.

Kako prenosi RTS, one je upravo napustio Gazivode u pratnji sedam vozila ROSU-a, koji će se kad ga isprate vratiti na jezero.

Objavljeno je i da će Tači danas obići prelaz Brnjak, koji se nalazi na teritoriji opštine Zubin Potok a posle toga i jezero Gazivoda koje se takođe nalazi na putu prema prelazu Brnjak.

Kosovski predsednik Hašim Tači boravio je oko petnaestak minuta kod brane na jezeru Gazivode, odakle je potom otišao u pratnji kosovske policije.

Tači je rekao novinarima da je u pitanju rutinska poseta jezeru Gazivode, jer on, kako je rekao, voli da obilazi lepote Kosova.

Podsetimo, ovim povodom oglasio se i direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurićkoji je rekao da su "albanske paravojne formacije" maskirane i sa dugim cevima "napale i zauzele" Gazivode kako bi predsednik Kosova Hašim Tači mogao da poseti to jezero.

Đurić je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao naredjenje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku Generalštaba VS Milanu Mojsiloviću da podignu na najviši nivo borbene gotovosti svoje institucije - policiju i vojsku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.