HAŠIM TAČI PROVOCIRA SRBIJU: Došao na Gazivode da bi uživao u prirodi?! (FOTO)
Foto: Printscreen

provocira

HAŠIM TAČI PROVOCIRA SRBIJU: Došao na Gazivode da bi uživao u prirodi?! (FOTO)

Prema rečima Marka Đurića, ROSU je upala na Gazivode da bi Hašim Tači mogao da ih obiđe, a kao razlog naveo je da voli da uživa u prirodi

Objavljeno: 14:44h

Kosovski predsednik Hašim Tači boravio je oko petnaestak minuta kod brane na jezeru Gazivode, odakle je potom otišao u pratnji kosovske policije i njenih specijalnih jedinica, javio je reporter agencije Beta sa lica mesta. Na jezeru Gazivoda ostali su samo okupljeni novinari.

Oko 13 časova su pripadnici specijalne jedinice ROSU, naoružani i sa fantomkama opkolili objekat Centra za sport i kulturu i Crvenog krsta na jezeru Gazivode, a radnik obezbedjenja Nemanja Milovanović, koji je bio unutar objekta rekao da ne zna razlog zbog kojeg su oni tu.

Pripadnici ROSU kontrolisali su sve prilaze objektu.

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je ranije danas da su "albanske paravojne formacije" maskirane i sa dugim cevima "napale i zauzele" Gazivode kako bi predsednik Kosova Hašim Tači mogao da poseti to jezero.

Đurić je rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdao naredjenje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i načelniku Generalštaba VS Milanu Mojsiloviću da podignu na najviši nivo borbene gotovosti svoje institucije - policiju i vojsku.

BONUS VIDEO: Čuvar srpskog vojničkog groblja Zejtinlik u Solunu, Đorđe Mihailović recituje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.