SRBI I HRVATI MORAJU DA GRADE ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST: Vučić izrazio žaljenje zbog napada na Pupovca!
Foto: Marina Lopičić

poruka pomirenja

SRBI I HRVATI MORAJU DA GRADE ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST: Vučić izrazio žaljenje zbog napada na Pupovca!

Poslanici SDSS u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti su danas na trgu u centru Zagreba ostacima hrane

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da mu je žao zbog svega što se dogodilo poslaniku Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u hrvatskom Saboru Miloradu Pupovcu, ali da neće da "doliva ulje na vatru loših odnosa Srba i Hrvata".

Vučić je novinarima u Nišu kazao da će večeras pozvati telefonom Pupovca da bi od njega čuo šta se dogodilo. On je rekao da su emocije uvek uzavrele kada se ogovori o odnosima Srba i Hrvata, ali da je njegova poruka pomiriteljska, jer od sukoba niko neće imati korist.

"Voleo bih da Hrvatska razume da mi imamo zajedničku budućnost i da možemo da se razlikujemo po pitanjima iz prošlosti, i da po tim pitanjima mogu da mi zamere šta hoće oko mojih izjava, i mogu ja njima da zameram i što se tiče izjava i dela, ali to ne menja moju poruku da sam apsolutno uveren da Srbi i Hrvati bez ozbira na tragičnu ličnu i porodičnu prošlost moraju da grade zajedničku budućnost", kazao je Vučić.

Poslanici SDSS u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti su danas na trgu u centru Zagreba ostacima hrane, saopštilo je Srpsko narodno vijeće.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.