PRELETAČEVIĆ: Prvo je bio u G17+, pa u DS, a sad se KUNE U SNS i kritikuje DS kakve su to primali u svoje redove!
Foto: Printscreen

to je ta fela

PRELETAČEVIĆ: Prvo je bio u G17+, pa u DS, a sad se KUNE U SNS i kritikuje DS kakve su to primali u svoje redove!

Srbislav Filipović krije rane radove svoje karijere kao zmija noge

Objavljeno: 17:33h

Poslanik SNS Srbislav Filipović, važi za požrtvovanog naprednjaka, predanog svojoj stranci i politici koju ona vodi. Naime, Filipović je sebe istakao u prvi plan, kada je pre nekoliko meseci putem svog Instagram naloga "lansirao" novi vid komunikacije sa građanima.

On je tada rešio da putem ove društvene mreže odgovara građanima koji imaju pitanja, žalbe ili molbe, jer kako je rekao, "za njih ne postoji pitanje na koje je nemoguće dati odgovor" i da je Kancelarija za prijem građana Gradskog odbora Beograd SNS-a uvek tu za građane."

Filipović ne preza ni od čestih napada na lidere opozicije, uglavnom na članove demokratske stranke. Tu se krije jako bitna karakteristika koja opisuje Srbu Filipovoića.

Naime, mnogi nisu upoznati sa činjenicom da je Filipović političku karijeru započeo u G17 plus, da bi iz nje prešao u Demokratsku stranku. Na društvenim mrežama kruži obaveštenje DS iz 2004. godine, u kome piše da je Filipović bio član G17 plus, a da se u DS učlanio zbog, kako je sam izjavio, "želje da Srbija brže napreduje."

Filipović se u nekoliko izlaganja u Slupštini Srbije dotakao toga kako demokrate nisu uradile ništa za 12 godina na vlasti, što je krajnje ironično prem da je i sam učestvovao u toj deceniji vladanja.

Konstatacija tviteraša da DS nije mnogo postigao, upravo zbog primanja u članstvo ljudi poput Filipvića, definitivno je pogodila Srbislava, te se oglasio na pomenute navode.

"Bivše članove DS ste nazvali debilima, a hoćete da pobedite na nekim od izbora. Sve koji nisu za vas nazivate botovima, sendvicarima ili ludacima. A ko onda treba da glasa za vas!? Niko. Niko normalan nije ostao član te Žute interesne grupe" - napisao je Filipović.

Na društvenim mrežama Filipović je veoma aktivan i ni malo se ne suzdržava od blaćenja nekadašnjih stranačkih kolega.

Nedavno je na Fejsbuku objavio da "novca u državnoj kasi ima za povećanje penzija, jer prsti Djilasa, Balse, Pajtica i sličnih više nisu ni blizu kase"!

"Zato naši penzioneri ne treba vise da brinu" - napisao je Filipović.

Opozicione lidere naziva lopovima i besramnicima...

Valja napomenuti da je Srba Filipović, sada zakleti naprednjački kadar, inače i autora blogova na internetu. Naime, on na svom blogu piše kako je kao klinac maštao o tome da budem u prilici da nešto uradi za svoj grad i državu, te da je prvu priliku za tako nešto imao kao odbornik u Skupštini grada Beograda.

Filipovićev blog
Filipovićev blog foto: printscreen / Google.rs

Podsetimo, Filipović je rođen 1984. godine, živi u Beogradu, a po zanimanju je diplomirani ekonomista. Član je Saveta za borbu protiv korupcije SNS i odbornik u Skupštini grada Beograd. Na vanrednim parlamentarnim izborima 24. aprila 2016. godine po prvi put postaje narodni poslanik.

Za svojih trideset i kusur godina, jako brzo je stekao titulu iskusnog preletača, složićete se.

BONUS VIDEO:

OPET HOĆEŠ DA NAS IZMANIPULIŠEŠ, ZAŠTO NE GOVORIŠ O PRAZNOJ KASI KOJU SI OSTAVIO? Prozivke na račun Đilasa pljušte

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.