VULINE, RADI SVOJ POSAO, NE BRINI ZA RIJALITIJE! Novi napad na ministra, KRIZA U VLADAJUĆOJ KOALICIJI
Foto: Dragana Udovičić, mod.gov.rs

OPASNO ZARATILI

VULINE, RADI SVOJ POSAO, NE BRINI ZA RIJALITIJE! Novi napad na ministra, KRIZA U VLADAJUĆOJ KOALICIJI

POKS, koji u Skupštini Srbije podržava aktuelnu vlast udario je na ministra vojnog

Objavljeno: 11:51h

Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS) Žike Gojkovića kritikovao je ministra odbrane Aleksandra Vulina zbog toga što je, umesto da podrži ministra kulture Vladana Vukosavljevića, branio emitovanje rijaliti programa.

"POKS poziva ministra odbrane Aleksandra Vulina da počne da radi svoj posao, a ne da se meša u posao ministra kulture, čiji osnovni zadatak je da nivo kulture u srpskom društvu podigne i da spreči skrnavljenje i degradaciju duha, preko rijaliti programa, pre svega mladih naraštaja", navela je ta stranka.

POKS je ocenio da rijaliti programi predstavljaju ;degradaciju morala i atak na porodične i tradicionalne vrednosti, koje su neophodne za oporavak srpskog društva i države.

"Vulin je na najbolji način demonstrirao razlike izmedju republikanskog uredjenja u kojem se propagiraju vrednosti kroz rijalitiji, a to su isključivo materijalne, odsustvo emocija, sebičnost i prostakluk i kraljevine, u kojoj su negovane tradicionalne, porodične vrednosti, poštenje, dobrota, patriotizam i ljubav. Ali, ipak, najlakše je tu razliku videti u primeru ko je ministar vojni danas - Aleksandar Vulin, čovek koji brani rijaliti šou i ministar vojni u vreme Kraljevine - vojvoda Radomir Putnik, koji nas je branio u balkanskim i Svetskom ratu", naveo je u izjavi potpredsednik POKS-a Vojislav Mihailović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.