SVI U SNS ŽELE DA VUČIĆ I DALJE BUDE NAŠ PREDSEDNIK! Gojkovićeva otkrila o čemu se pričalo na Predsedništvu stranke
Foto: Filip Plavčić

ISKRENO

SVI U SNS ŽELE DA VUČIĆ I DALJE BUDE NAŠ PREDSEDNIK! Gojkovićeva otkrila o čemu se pričalo na Predsedništvu stranke

Maja Gojković izašla je pred novinare i otkrila je sve

Objavljeno:

Članovi Glavnog odbora SNS protive se povlačenju Aleksandra Vučića sa čela stranke na vanrednoj skupšštini, planiranoj za iduću godinu, rekla je članica Predsedništva SNS Maja Gojković.

- Razgovaraćemo o svemu. Svi članovi GO koji su se do mog obraćanja javili za reč se protive tome i smatraju da Vučić mora i treba da ostane predsednik stranke - rekla je Gojkovićeva.

- On ima drugu viziju. Videćemo nakon kongresa kako će to izgledati, ja sam jedan od zagovornika da Aleksandar Vučić ostane na čelu stranke - dodala je.

Kazala je da je na sednici dogovoreno da se 21. oktobra obeleži 10 godina stranke u Kraljevu gde će se Vučić obratiti članovima sa smernicma za budućnost , kao i da se počnu pripreme za vanredni kongres stranke 2019. godine koji treba da bude uvod za redovne parlamentarne izbore 2020. godine.

Dilema je, kaže Gojković, da li da se prvo ide na parlamentarne izbore, pa da se onda bira stranačko rukovodstvo, ili kao što se i predsednik SNS zalaže, da prvo stranka dobije novu energiju za izbore 2020. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.