BEBA NAPALA GARAŠANINA JER JE VUČIĆEV KUM I ŠTO JE KUPIO PKB: Ćerka Đorđa Balaševića se strašno IZBLAMIRALA (VIDEO)
Foto: Preentscreen RTV Pink

BLAMČINA

BEBA NAPALA GARAŠANINA JER JE VUČIĆEV KUM I ŠTO JE KUPIO PKB: Ćerka Đorđa Balaševića se strašno IZBLAMIRALA (VIDEO)

Poslanica izdominirala odgovorima u "Kontraviziji"

Objavljeno: 09:46h

Ćerka čuvenog kantautora Đorđa Balaševića i narodna poslanica u Skupštini Srbije sa liste DS-a Beba Balašević, poprilično se obrukala jer je u emisiji "Kontravizija" koju vodi i uređuje Lav Pajkić napala, verovali ili ne Iliju Garašanina (1812 - 1874) što je u ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića kupio PKB?

Da li ste čuli da je Vučićev kum Ilija Garašanin kupio PKB? Bilo je pitanje na kom se okliznula Beba Balašević. Evo šta je ona odgovorila:

"To je potpuno očekivano i postoji jedna kolokvijalna fraza, to i vrapci znaju. Očekujem da će se otkriti još sličnih stvari, kao što ne verujem u priču o stranim investitorima. Frapirala sam se kada sam pre neki dan razgovarala sa taksistom koji mi je rekao nekoliko stvari koje smatram da su istinite i da nisu čaršijske priče. Zavaravaju se (ljudi na vlasti) da narod ne zna. Znaju ljudi".

Na konstataciju ekipe "Kontravizije" da je Garašanin jedno vreme bio u Vladi, da više nije ni kum Aleksandra Vučića, već samo vlasnik PKB-a, te da ništa od ovoga apsolutno nikome nije čudno, Balaševićeva je zadovoljno klimala glavom, potvrđujući sve gore navedeno, od reči do reči.

"On (Ilija Garašanin) je sada ozbiljan čovek i direktor firme i nema govora o nepotizmu", zaključila je Balaševićeva ironično.

Ova poslanica prisustvovala je dosad na tri sednice Odbora za evropske integracije i međunarodnu saradnju, od ukupno 31.

Prisustvovala je na pet od 16 sednica Odbora za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu životne sredine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.