PRIJATELJSTVO IZMEĐU RUSIJE I SRBIJE TRAJE I TRAJAĆE: Ivica Dačić ovim gestom oduševio Lavrova! (FOTO)
Foto: printscreen/twitter

predivan poklon

PRIJATELJSTVO IZMEĐU RUSIJE I SRBIJE TRAJE I TRAJAĆE: Ivica Dačić ovim gestom oduševio Lavrova! (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić još jednim gestom je pokazao da Srbija Rusiju smatra prijateljem

Objavljeno: 21:45h

Rusija podržava dijalog Kosova i Srbije, uz neophodnost poštovanja Rezulucije 1244 Saveta bezbednosti UN, izjavio je danas u Banjaluci ruski šef diplomatije Sergej Lavrov posle susreta sa srpskim kolegom Ivicom Dačićem, navodi se u saopštenju kabineta srpskog šefa diplomatije.

Dvojica ministara zaključili su da bi uspešno i održivo okončanje dijaloga Beograda i Prištine učvrstilo stabilnost regiona.

Šefovi diplomatija Srbije i Rusije Dačić i Lavrov ocenili su da nivo poverenja i visoka dinamika rusko-srpskih kontakata pokazuju da se odnosi dve zemlje kontinuirano i produktivno razvijaju ocenivši da su ti odnosi dostigli nivo strateškog partnerstva.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije, Ivica Dačić je još jednim gestom pokazao da Srbija Rusiju smatra prijateljem.

Naime, na društvenoj mreži Tviter se pojavila fotografija na kojoj Ivica Dačić srdačno uručuje poklon Sergeju Lavrovu. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je ni više - ni manje poklonio vino iz Vinarije "Tri Oraha" u ne sasvim običnoj kutiji, ova kutija je na sebi imala ugraviranu posvetu na ruskom jeziku.

Kutija sa ugraviranom posvetom
Kutija sa ugraviranom posvetom foto: printscreen/twitter

Ovaj mali gest govori samo o tome da su Rusija i Srbija u nikad boljim odnosima i da će tako i ostati.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.