LOVREKOVIĆ: Jurišnik sam samo istine, ne i Miše Vacića!
Foto: Tviter

DEMANTIJ

LOVREKOVIĆ: Jurišnik sam samo istine, ne i Miše Vacića!

Nezavisni novinar tvrdi da nije napao pulena Vuka Jeremića

Objavljeno:

Nezavisni novinar Tomislav Lovrenković javio se našoj redakciji povodom natpisa da je verbalno napao poverenika Narodne stranke Borislava Novakovića u Novom Sadu.

On je sve navode demantovao, a njegov demanti prenosimo u celosti:

"Duboko sam lično pogođen i povređen činjenicom da je profesionalno, poslovično objektivna i čestita redakcija poput Espresa, dozvolila sebi da remeti uspostavljenu reputaciju u skladu sa navedenim vrednostima i da u tabloidnom maniru kalja moje lik i delo, zli jezici bi rekli, u interesu određenih, antidržavnih snaga.

Pre svega, moram navesti da, uprkos brojnim primamljivim i izdašnim finansijskim ponudama sa različitih strana, nikada nisam bio ničiji jurišnik, pion ili potrčko, pa ni Miše Vacića kako je navedeno u naslovu vaše vesti: jurišnik sam isključivo istine, pravdoljubivosti i objektivnog informisanja građana, kao i društvene dobrobiti, po bilo koju cenu. Miša Vacić je moj iskreni prijatelj, ali nikako šef i nalogodovac - jedini nalogodavac kojeg priznajem je moja savest, a jedina straža kojoj pripadam je "straža" lične i nacionalne odgovornosti, što je uostalom i dužnost svakog pojedinca.

Nisam ni verbalno ni fizički napadao Borislava Novakovića, kako tvrde spinovi i lažne informacije - naprotiv, samo sam od njega zahtevao odgovore na pitanja od kojih, sve žaleći se na cenzuru i nedostatak medijskog prostora, beži sada već 124 dana.

Nisam ovome zlotvoru koji je opljačkao Novi Sad došao ni na kućnu adresu, ni na privatnu zabavu, već na press konferenciju koju je organizovao u centru grada, uredno, sa press legitimacijom i novinarskim pitanjima od kojih beži".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.