VULIN PORUČUJE: Voleo bih da makar jednom reaguju na izjave o ratu
Foto: Beta

IZRIČIT

VULIN PORUČUJE: Voleo bih da makar jednom reaguju na izjave o ratu

Vulin je ocenio da ne prođe dan, a da neko iz Prištine ne poziva na rat i na sukobe na Balkanu i da svaki put izostane bilo kakava reakcija Evropske unije

Objavljeno:

- Voleo bih da već jednom reaguju makar na jednu izjavu i da kažu da su pozivi na rat koji dolaze od predstavnika Prištine neprihvatljivi i da će za to neko snositi odgovornost - poručio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Komentarišući izjavu šefa delegacije EU u Srbiji Sema Fabricija da se EU neće baviti pojedinačnim izjavama kada je u pitanju dijalog Beograda i Prištine, Vulin je ocenio da ne prođe dan, a da neko iz Prištine ne poziva na rat i na sukobe na Balkanu i da svaki put izostane bilo kakava reakcija Evropske unije.

- Na Kosovu i Metohiji vladaju stranci, njihova je politička moć i njihov je uticaj. Ako ovi ljudi ne govore u njihovo ime, onda je vreme da nam to kažu, ili bar da kažu svojim građanima da podržavaju ljude koji hoće da zapale nove ratne požare na Balkanu - predočio je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Bonus video:

Espreso intervju, Joška Broz

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.