ŽELIM DA TE ZATVORE U ZADRUGU SA AFROAMERIKANCEM PUŠTENIM IZ ZATVORA: Sramotan napad Veselinovića na Anu Brnabić!
Foto: Nebojša Mandić, Beta/Slobodan Miljević

ŽESTOKO

ŽELIM DA TE ZATVORE U ZADRUGU SA AFROAMERIKANCEM PUŠTENIM IZ ZATVORA: Sramotan napad Veselinovića na Anu Brnabić!

Ana Brnabić je birajući reči odgovorila Veselinoviću

Objavljeno:

Željko Veselinović, jedan od čelnimka Saveza za Srbiju, izvređao je na društvenim mrežama premijerku Srbije Anu Brnabić. Povod za ovo bio je premijerkin stav o rijaliti programima u polemici sa ministrom kulture Vladanom Vukosavljevićem.

Podsetimo, Ana Brnabić je naglasila da rijalitiji postoje u svim zemljama i da su jako popularni, i nisu specifičnost Srbije, što je izrevoltiralo Veselinovića, koji je premijerki uputio brutalne uvrede.

"Baš me briga što je Ana Brnabić fikus premijer lezbejka i to nikad nisam komentarisao, ali što tako zla, podmukla neznalica, član trilateralne komisije i predsednik UO Naleda sada staje na stranu narkomančine i ubice Želja Mitrovića braneći Pink i Zadrugu, kritikujući ministra kulture kome kaže da mu nije posao da zabrani rijalitije nego da treba narod da ih gleda bez obzira na Sodomu i Gomoru koji neki polusvet debila svakodnevno tamo primenjuje... E pa draga fikus premijerko želim ti da te jednom isti taj Mitrović zatvori u Zadruzi u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam", napisao je Veselinović na svom FB profilu.

Tvit Željka Veselinovića u kome vređa premijerku Anu Brnabić
Tvit Željka Veselinovića u kome vređa premijerku Anu Brnabić foto: Printscreen/Twitter

Premijerka Brnabić je odgovorila predsedavajućem Saveza za Srbiju, ali je za razliku od njega, birala reči kojima će mu se obratiti:

"Dostajanstveni lideri @SavezZaSRB @DraganDjilas opet. Jel iz vašeg programa ovo spada pod izgradnju društva po najvišim evropskim standardima ili zaštitu građana od stvaranja atmosfere linča? Pošto ljudska prava, jednakost građana i prava žena nisu među vaših prvih 30 prioriteta."

Međutim, Veselinović je ubrzo obrisao post u kome vređa premijerku, a usledilo je i izvinjenje:

"Želim javno da se izvinim premijerki Brnabić i svim građanima Srbije na jednom neprimerenom i vulgarnom postu koji sam danas napisao na FB i shvatajući grešku odmah izbrisao.Posle svakodnevnih uvreda kojima smo izloženi uradimo i glupiost zbog koje se kasnije pokajemo"

BONUS VIDEO: PROTEST PRAVDA ZA DAVIDA (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.