IZDALA SI SVOG MINISTRA! Đilas odgovorio premijerki na prozivke o rijalitiju
Foto: Dragana Udovičić / Miloš Miškov

rijaliti prozivke

IZDALA SI SVOG MINISTRA! Đilas odgovorio premijerki na prozivke o rijalitiju

"Izdajući svog ministra kulture koji je o rijalitijima rekao ono što svako normalan u Srbiji misli i stavivši se na stranu Željka Mitrovića potrošila je i poslednje zrnce kredibiliteta"

Objavljeno:

Rijaliti programi su tema o kojoj se u Srbiji raspravlja već godinama.

Tim povodom se oglasila i premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je izjavila da su rijaliti programi stvar nadležnih regulatornih tela, a ne vlade, ali i navela da je "rijalitije u Srbiju uveo Dragan Đilas, a ne Željko Mitrović".

- To je trend koji postoji u svetu. Rijalitije u Srbiju nije uveo Željko Mitrović, nego Dragan Đilas i to preko televizije koja je bila simbol kulture i alternativne scene, B92 i izgradio kuću Velikog brata u Pionirskom parku, gde treba da se bavimo decom i obrazovanjem- rekla je Ana Brnabić, preneo je Tanjug.

Reagujući na izjavu Brnabićeve da je rijaliti programe u Srbiju uveo Đilas, a ne Mitrović, lider SZS je rekao da je porediti Velikog brata u kojem je, podsetio je, pobedio profesor muzike Ivan Ljuba, sa Pinkovom Zadrugom u kojoj pobeđuju "raznorazne Lune i Kije" jednako besmisleno kao porediti premijerku Brnabić i nemačku kancelarku Angelu Merkel.

- Gospođica Brnabić ne ispunjava nijedan uslov za premijera, što je i sama rekla da nije stručna za posao koji radi, a što ja tvrdim od dana kada je oktroisana. Izdajući svog ministra kulture koji je o rijalitijima rekao ono što svako normalan u Srbiji misli i stavivši se na stranu Željka Mitrovića potrošila je i poslednje zrnce kredibiliteta. Ako ga je ikada i imala - rekao je Đilas, a navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima.

Željko Mitrović
Željko Mitrović foto: Printscreen Youtube

Celu lavinu pokrenuo je ministar kulture Vladan Vukosavljević, koji je na jednoj tribini rekao da rijaliti programi "duhovno uništavaju narod" i predložio dodatno oporezivanje televizija koje emituju takav sadržaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.