ALBANCI DAJU LUDAČKI NOVAC DA VIDE TRAMPA! Veselji i Tači platili 2.700.000 dolara da uđu u BELU KUĆU
Foto: Fejsbuk / Twitter

DAJU PARE I NE ŽALE

ALBANCI DAJU LUDAČKI NOVAC DA VIDE TRAMPA! Veselji i Tači platili 2.700.000 dolara da uđu u BELU KUĆU

Posao lobiranja za Amerikance vodi firma "Alston and Bird"

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Delegacija Albanaca iz Prištine sastaće se sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, a kako espreso.co.rs otkriva da bi videli šefa Bele kuće platiće preko dva i po miliona evra!

Kako saznaje naš portal Albanci sa Kosova odavno za lobiranje u SAD, pa tako i za obezbeđivanje susreta sa Trampom angažovali su firmu „Alston and Bird“.

Takozvana vlada Kosova za te namene ovoj firmi plaća 2.556.000 evra (2.700.000 dolara) za lobiranje kod američkog predsednika Donalda Trampa u naredne tri godine.

Ugovor sa ovom firmom, je kako smo imali uvid u dokument potpisao je Enver Hodžaj i to sredinom februara 2017. godine

Savetnik Predsednika Kosova Hašima Tačija Ardian Arifaj kaže da će sa kosovskim predsednikom iduće sedmice u Njujork putovati, „sledeći lošu tradiciju“, velika delegacija Prištine, prenosi RTK2.

Tači je već bio gost Trampa
Tači je već bio gost Trampa foto: Fejsbuk

Kako navode, Arifaj je istakao da će u delegaciji biti i premijer Ramuš Haradinaj i ministar inostranih poslova Bedžet Pacoli.

„Sve što mogu da potvrdim jeste da će predsednik Tači putovati početkom nedelje u SAD, a sa kim će se sastati i razgovarati objavićemo narednih dana“, rekao je Arifaj.

O činjenici da su Albanci sa Kosova ozbiljno krenuli da se uvuku pod kožu novom američkom predsedniku Donaldu Trampu govori i to što se pre nekoliko nedelja pojavila fotografija predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija sa američkim predsednikom.

I Veselji je stao pored Trampa
I Veselji je stao pored Trampa foto: Tviter

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.