RIJALITI SU NAJGORA PROMOCIJA KUPLERAJA I TUŽNA REALNOST SRBIJE: Đuka rekao šta misli, da li se slažete s njim? (VIDEO)
Foto: daktilo, dragana udovicic

bez dlake na jeziku

RIJALITI SU NAJGORA PROMOCIJA KUPLERAJA I TUŽNA REALNOST SRBIJE: Đuka rekao šta misli, da li se slažete s njim? (VIDEO)

Đuka je rekao da ih nikada ne gleda i da se gadi tog programa

Objavljeno:

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, koji je veoma aktivan na društvenim mrežama, ali i na svom Jutjub kanalu, gde svakodnevno snima videe u kojima komentariše društveno - političku situaciju, ovog puta osvrnuo se na rijaliti programe, za koje je rekao da su naša "tužna realnost".

On se osvrnuo na konflikt ministra kulture Vladana Vukosavljevića i direktora Pink televizije Željka Mitrovića, koji je od juče uzburkao javnost.

Đuka je rekao da ih nikada ne gleda i da se gadi tog programa.

- To je najgora promocija kupleraja. Ipak, ne mogu da budem licemer i da iz svih oružja napadnem te programe, jer realno, koliko god da mi je to van pameti, narod to voli da gleda. Možda bi trebalo svi da se zapitamo zašto to narod voli da gleda. Šta se to dogodilo sa narodom da kao opčinjen gleda taj besmisao od programa. Priča o tome kako je to jedina ponuda su glupe, jer manje više svako ima kablovsku televiziju, ima društvene mreže, zapravo, ima širok dijapazon svega mogućeg da gleda na TV programima, a ipak je ovo najgledanije. Red je da stavimo prst na čelo i da se zapitamo zašto. Svakako, analiziram i prvi bod Crvene zvezde u Ligi šampiona - napisao je Đuka uz video koji je podelio sa svojim pratiocima na Fejsbuku.

Bonus video:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.