USRED LETA SEDIMO S DEDA MRAZOM I PIJEMO PIVO! Fantomi uputili pozivnicu za doček Nove godine na Slaviji, ali u oktobru!
Foto: Promo

PA HIT

USRED LETA SEDIMO S DEDA MRAZOM I PIJEMO PIVO! Fantomi uputili pozivnicu za doček Nove godine na Slaviji, ali u oktobru!

Deda zamera što nema još jarbola, pa mu je pogled okrenut stalno ka nekom mostu na Adi - piše u pismu

Objavljeno: 18.09.2018. 10:07h
  • 165

Pokret ujedinjenih fantoma danas je uputio političarima pozivnicu za doček Nove godine kod nove fontane na Slaviji. 

Oni su pojedinim političarima uputili pismo, koje vam prenosimo u celosti:

Ispoštovani Gorane Vesiću,

Pokret ujedinjenih fantoma šalje ti pozivnicu za doček Nove godine kod fontane na Slaviji , za 31.10.2018. godine . Beograd ovaj dogadjaj može da svrsta u Osmo svetsko čudo i samim tim privuče turiste iz čitavog Sveta.To bi bilo veoma značajno za Beogradsku kasu za koju znamo da ti je izuzetno važna kao jednom pravom domaćinu.

Hvala ti što si nam omogućio da usred leta sedimo sa Deda mrazom i pijemo pivo ,dok njegovi irvasi rashlađuju kopite u prelepoj Adi. Deda zamera što nema još jarbola, pa mu je pogled okrenut stalno ka nekom mostu na Adi. Što se tiče poklona nije znao šta da ti pokloni jer kaže da ti uzmeš sve što ti treba , a što se tiče nas ,ove godine nam donosi Mali ali dragocen poklon- ZLATNO DOBA! Pitao nas je da li bi mogao i on na poklon da dobije nešto od nas. Hteo je jedan hektar zemljišta PKB-a ali smo mu rekli da je to već dato drugome na poklon, što ga je strašno razočaralo. Kaže da bi se zadovoljio stanom i u Hercegovačkoj.

Čekamo te Gorane na Slaviji.

P.S. Povedi i gospodina Radojčića, ako ne bude zauzet pravljenjem kućica za ptice!

Bonus video: 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media