Pre nekoliko dana učlanila sam se u 11 stranaka tražeći posao. Evo šta se na kraju desilo (FOTO) (GIF)

Dobrodošli u partijsku Srbiju

Pre nekoliko dana učlanila sam se u 11 stranaka tražeći posao. Evo šta se na kraju desilo (FOTO) (GIF)

Premijer kaže da predizborna kampanja još uvek nije počela. Zašto me onda stranke, svega nekoliko dana po učlanjenju, zovu da se partijski angažujem?
Objavljeno: 19:10h
"Ako se ne baviš politikom, politika će se baviti tobom". Srbiji
Ukoliko radite očajno plaćen posao nedostojan čoveka učlanjenje u neku od partija čini se kao jedini realan izlaz
Surova borba za golu egzistenciju natera čoveka i na ono što nikad u normalnim okolnostima ne bi uradio. U jednom danu učlanila sam se u 11 partija i moljakala za posao: Šta mislite - da li sam ga dobila? (FOTO) (VIDEO) (GIF) odenuli u partijske boje.
Lepe plakate na svakom koraku...
društvenim mrežama 7 razloga da se (NE) zaposlite preko političke stranke u Srbiji! (GIF) (VIDEO) očekivala da će i mene "vući za rukav" nakon što sam se učlanila u 11 stranaka. To se donekle i desilo.
zvale su me već sutradan nakon učlanjenja
Iz stranke Rasima Ljajića zvao me je jedan mladić šta bih volela da radim u predizbornoj kampanji Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO) tražili da potvrdim svoj dolazak na proslavu Dana stranke
opet su me zvali na sednicu Opštinskog odbora
SDP Marija, sutra bih mogao da vas primim
Nikad nisi ništa radio? Aj da budeš direktor! Kako se lako dobija fotelja kad je tvoja stranka na vlasti! Iz najjače srpske stranke, SNS, zvali su me da dođem na sastanak Iz LDP-a me je pozvala devojka da odemo na kaficu Iz Tadićevog SDS-a "Tema izbori. Potvrdite svoje prisustvo" Vera Kolarević, članica DSS-a od osnivanja, pozvala me je nakon što su joj rekli o čemu sam pisala u članku i pitala me da li želim da mi poništi pristupnicu Ostali još ćute.
vrlo moguće da će me se i ostali setiti i početi da zivkaju A pravi posao? Ono zbog čega sam se i ponudila strankama i učlanila kod njih?

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.