VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG GREŠKE U SINOĆNJEM OBRAĆANJU NACIJI: Ja sam kriv, ne moji pomoćnici! Nisam razmislio! Nije bilo iz zle i loše namere!
Foto: EPA / Felipe Trueba

reagovanje

VUČIĆ SE IZVINIO ZBOG GREŠKE U SINOĆNJEM OBRAĆANJU NACIJI: Ja sam kriv, ne moji pomoćnici! Nisam razmislio! Nije bilo iz zle i loše namere!

On je objavio i da će država da pomogne malom Dušanu u lečenju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se danas što je napravio grešku prilikom svog sinoćnjeg obraćanja naciji. Predsednik je, komentarišući tragediju koja se juče dogodila na gradilištu Beograda na vodi, i odgovarajući na optužbe na račun države u vezi sa tragedijom pozvao na podatke objavljene u javnosti i rekao da u Americi svakih deset sekundi gine jedan perač prozora.

Danas se izvinio zbog tog gafa.

- Ja sam sinoć, govoreći o nesrećama u građevinskom sektoru koje se dešavaju u svetu rekao kako u SAD na svakih 10 sekundi ginu perači prozora. Nisu krivi moji saradnici, već ja, jer nisam razmislio. Normalno je da se pogreši. Ja ću da pohvalim moje savetnike, jer to je tim koji će pobeđivati i ubuduće -izvinio se Vučić i dodao da je sve bilo bez loše i zle namere.

Predsednik je tom prilikom i objavio jednu dobru vest, a to je da će država pomoći četvorogodišnjem Dušanu koji bije bitku sa teškom bolešću.

Bonus video:

Espreso intervju - Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.