NAČELNIK STAROG GRADA ŠAMARAO JEREMIĆEVOG FUNKCIONERA! Tuča dvojice političara u centru Beograda
Foto: Fonet

HAOS

NAČELNIK STAROG GRADA ŠAMARAO JEREMIĆEVOG FUNKCIONERA! Tuča dvojice političara u centru Beograda

Potukli su se u poznatom beogradskom kafiću

Objavljeno:

U centru Beograda u punoj bašti "Ajriš paba" sinoć je došlo do verbalnog obračuna, a potom i fizičkog nasrtaja Andreja Belingara, funkcionera pokreta "Šta radite bre? Marko Bastać" i načelnika opštinske uprave Stari grad, i Dušana Đorđevića, inače člana Narodne stranke Vuka Jeremića.

Kako prenose "Novosti" Đorđević, koji je inače i sin bivšeg funkcionera sa liste Dragana Đilasa, sinoć je sedeo u bašti kafića sa majkom i prijateljem Aleksandrom Katićem, takođe članom Vuka Narodne stranke.

- Pitao sam juče na "Instagramu" predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća "Po kom osnovu radi 30 i više lica u kontakt centru, koliko god da si jak, ja sam u toj opštini duže od tebe". On me sinoć više puta zvao na mobilni i govorio mi da idem da se lečim i da li sam normalan. Posle me pitao gde sam i kad možemo da se vidimo - rekao je Đorđević nakon incidenta zbog kojeg je intervenisala i policija. Na lice mesta izašla je patrola po pozivu da je u kafiću napadnut momak, a kako je Đorđević izjavio policajcima nakon što je Marku Bastaću rekao gde se nalazi, u kafić je stigao Andrej Belingar, prišao njegovom stolu, unosio mu se u lice i pretio, a potom ga udario tri puta.

Po Đorđevićevoj tvrdnji pošto mu je Belingar udario tri šamara, pokušao je da ih razdvoji njegov drug Aleksandar, ali je Belingar zakačio i njega, a zaustavio se tek kada se umešala Dušanova majka. Nakon što je čuo da stiže policija, Belingar je otišao iz kafića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.