VUČIĆ: Hoćete li da vidite dosije šta je ta baba radila i koga je pokušala sve da ubije?
Foto: Filip Plavčić, Vladimir Šporčić

KO JE BABA?

VUČIĆ: Hoćete li da vidite dosije šta je ta baba radila i koga je pokušala sve da ubije?

Još malo o ženi koja je iz revolta usmrtila investitora koji je lagao godinama

Objavljeno:

Obilazeći renovirani KBC Zemun, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će opozicija verovatno pobediti na sledećim izborima jer je vođena mržnjom.

- Neki hoće na vlast po svaku cenu, a to što kažete da ih je 20-30 jasno vam je da tu jasne politike nema. Idu jedni s drugima, politike nikakve, a želja im je samo vlast. Ne isključujem mogućnost da će pobediti, mržnja je strašna pokretačka energija, koja razara i lomi sve pred sobom", kazao je on.

Prema njegovim rečima, radi se o ljudima koji su nedeljama vodili kampanju protiv vakcinacije, pa su zaćutali kada su ljudi počeli da umiru.

Kako je istakao, imamo situaciju da se u Srbiji brani žena koja je hladnokrvno ubila investitora.

- Živela baba. Hoćete li da vidite dosije šta je ta baba radila i koga je pokušala sve da ubije, a niko ne pita onoga čiji je otac ubijen... Živimo u zemlji patalogije, gde se govori ’živeo ubica’", poručio je Vučić.

- Neka se bolesnici iživljavaju na meni, ali ne ovi iz Zemunske bolnice već iz neke druge, ali Srbija mora da se izbori s tim - dodao je on.

Rekao je i da je izračunao da je u roku samo jedne nedelje protiv njega bilo napisano 90 negativnih strana.

- To je kampanja u kojoj nema ništa osim nepatvorene mržnje i oni će u tome biti favoriti i oni će verovatno na tim izborima pobediti. Ali, to neće promeniti moju odluku da im se suprotstavim normalnošću i da im pokažem šta smo mi postigli - poručio je Vučić na kraju.

Bonus video:

Espreso tviter: Bora Santana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.