MILO, ODMAH POVUCI PRIZNANJE KOSOVA! Palma poslao jasnu poruku Đukanoviću
Foto: Ap / Fejsbuk

OŠTRO

MILO, ODMAH POVUCI PRIZNANJE KOSOVA! Palma poslao jasnu poruku Đukanoviću

Lider Jedinstvene Srbije poslao oštru poruku Podgorici 

Objavljeno: 14.09.2018. 10:53h

Predsednik stranke Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma pozvao je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da povuče priznanje nezavisnosti Kosova.

"Crna Gora bi povlačenjem te odluke dala kredibilitet Srbiji, jer bi nakon toga veliki broj zemalja takodje povukao priznanje nezavisnosti te lažne države, jer je Crna Gora jedna od bivših republika nekadašnje Jugoslavije, koja je i dobro i zlo delila sa Srbijom. Mi smo bratski narod i mnogo mešovitih brakova ima izmedju naša dva naroda", rekao je Marković u Herceg Novom, saopšteno je danas iz njegove stranke.

Marković je dodao da je tokom posete Crnoj Gori razgovarao sa gradjanima Budve, Tivta i Herceg Novog i da mu nijedan nije rekao da podržava to što je Crna Gora priznala nezavisnost Kosova.

"Očekujem da Crna Gora prihvati moju molbu. To nije ni sramota ni bruka. Ako ste pogrešili, povucite svoju odluku i da od 1. oktobra ove godine, ako ne pre, Crna Gora kaže da ne priznaje nezavisno Kosovo, jer je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije", poručio je Marković.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media