JA SAM NARODNI POSLANIK, KO STE VI? Novaković fizički napao policajce, OVAKO SU GA HAPSILI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

hapšenje

JA SAM NARODNI POSLANIK, KO STE VI? Novaković fizički napao policajce, OVAKO SU GA HAPSILI! (VIDEO)

Jeremićev poverenik je silom pokušao da spreči policajce u obavljanju dužnosti zbog čega je priveden

Objavljeno:

Borislav Novaković, poverenik Narodne stranke, danas je u Vrbasu fizički napao policajce zbog nelegalne bašte kafića Vuka Jeremića u tom gradu!

Novaković je policajce koji su bili na dužnosti udarao pesnicama i gurao, urlajući: "Ja sam narodni poslanik, ko ste vi?"

Ono što je Novaković prećutao tokom svog bahatog ponašanja je činjenica da je on već hapšen zbog pronevera, a očekuje ga još jedan sudski proces. Čovek je od ranije poznat policiji po izvršenju krivičnog dela.

Jeremićev poverenik je silom pokušao da spreči policajce u obavljanju dužnosti zbog čega je priveden.

Nakon fizičkog napada poverenika Narodne stranke na policajce u Vrbasu, reagovao je i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je rekao da je nedopustivo da bilo ko pokušava da se fizički obračunava sa organima reda, ma koju funkciju da ima.

Od silnih laganja i spinova po društvenim mrežama i tajkunskim medijima, ispostavilo se da je istina da samo Vuk Jeremić ima kafić i nelegalnu baštu, pa sada on i njegovi stranački puleni sprečavaju sprovođenje zakona upotrebivši silu. Na najgori mogući način su razotkriveni motivi zbog kojih su godinama plasirali priče da drugi političari imaju restorane, a to je da se ne bi saznalo šta je istina.

Bonus video:

Espreso intervju - Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.