TADIĆ ULAZI U SAVEZ SA ĐILASOM? Mnogima ovo zvuči NEVEROVATNO: Pozvali smo bivšeg predsednika Srbije, on nam je otkrio ISTINU!
Foto: Fonet

ekskluzivno

TADIĆ ULAZI U SAVEZ SA ĐILASOM? Mnogima ovo zvuči NEVEROVATNO: Pozvali smo bivšeg predsednika Srbije, on nam je otkrio ISTINU!

Tadić je pre mesec i po dana rekao da neće ulaziti u blok u kome su Dveri i Demokratska stranka Srbije

Objavljeno:

Vest da lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pregovara o priključenju SDS-a Savezu za Srbiju i da je blizu odluke o ulasku danas se pojavila u svim medijima.

Međutim, Tadić je za "Espreso" rekao da "nikakva odluka nije doneta, i da se sve vreme razgovara sa svima.

- Najbolje rešenje je ujedinjenje srodne opozicije, a konačna odluka će zavisiti od realnosti koja ne zavisi samo od SDS. Kada budu okončani svi razgovori, ako ne bude moguće najkorisnije rešenje, SDS će se odlučiti za najmanje štetno - rekao nam je Tadić.

Tadić je pre mesec i po dana rekao da neće ulaziti u blok u kome su Dveri i Demokratska stranka Srbije - čiji je lider Miloš Jovanović potvrdio da su u toku pregovori o ulasku u Savez za Srbiju.

Savez za Srbiju nedavno je formiran u Beogradu potpisivanjem sporazuma, a čine ga Narodna stranka, Demokratska stranka, pokret Dveri, Levica Srbije, Zdrava Srbija, Pokret za preokret, Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije "Otadžbina", Udruženi sindikati "Sloga", Zajedno za Srbiju i nekadašnji predsednik DS i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji je i inicirao osnivanje tog saveza.

Bonus video:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.