JOVANOVIĆ: Svaka normalna vlast se u septembru bavi uspešnim početkom školske godine, unapređenjem javnog prevoza, a ne postavljanjem novogodišnje rasvete!
Foto: Beta

kritika

JOVANOVIĆ: Svaka normalna vlast se u septembru bavi uspešnim početkom školske godine, unapređenjem javnog prevoza, a ne postavljanjem novogodišnje rasvete!

Savez za Srbiju se pita "da li se nalazimo u zlatnom dobu ili u predvorju ludila"

Objavljeno:

Odbornička grupa Savez za Srbiju kritikovala je vlast u Beogradu jer je već počelo postavljanje novogodišnje rasvete u glavnom gradu Srbije.

- Nakon odluke (zamenika gradonačelnika Beograda) Gorana Vesića da u letnjem dobu kiti Beograd za doček Nove godine, odbornička grupa "Savez za Srbiju" javno pita da li se mi nalazimo u "zlatnom dobu", ili u predvorju ludila? - naveo je u saopštenju zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju Nikole Jovanovića. On je kazao da se "svaka normalna gradska vlast" u septembru bavi uspešnim početkom školske godine, unapređenjem javnog prevoza i drugim važnim pitanjima.

- Aktuelna vlast u Beogradu je, međutim, odlučila da u septembru akcenat stavi na postavljanje novogodišnjeg dekorativnog osvetljenja. U situaciji kada u Beogradu nema nijedne nove škole, nema besplatnih udžbenika, nema dovoljnog broja vozača GSP-a i beleži se porast svih vrsta nasilja, neverovatno je da je gradska uprava zauzeta postavljanjem uličnih lampiona i generalnom probom za doček Nove godine - naveo je Jovanović. U saopštenju je navedeno da odbornička grupa "Savez za Srbiju" predlaže da se iskoristi staro osvetljenje, koje je takodje višestruko preplaćeno, i da se predvidjenih 300 miliona dinara iskoristi u interesu običnih ljudi u Beogradu, od kojih mnogima nedostaju elementarne stvari. Ta odbornička grupa predlaže i da se priprema Beograda za doček Nove godine obavi uoči Nove godine, kao što nalaže elementarna logika i upitala šta o svemu misli gradonačelnik Beograda.

Bonus video:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.