MILENU IVANOVIĆ RAZAPELI ZATO ŠTO JE S VUČIĆEM POSETILA MESTO GDE JE OLIVER UBIJEN: Rijaliti je mogao da prođe i bez polaganja venca... Muž ti se u grobu okreće (FOTO)
Foto: EPA / Đorđe Savić

tviter gori

MILENU IVANOVIĆ RAZAPELI ZATO ŠTO JE S VUČIĆEM POSETILA MESTO GDE JE OLIVER UBIJEN: Rijaliti je mogao da prođe i bez polaganja venca... Muž ti se u grobu okreće (FOTO)

Pojedini su Milenin postupak oštro osudili

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić drugog dana posete Kosovu i Metohiji obratio se građanima na Trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici. Vučič je juče obišao i mesto na kom je ubijen Oliver Ivanović, gde ga je sačekala žena pokojnog političara Milena Ivanović. Više niko iz porodice ubijenog Ivanovića nije bio uz Milenu.

Zbog susreta sa predsednikom Srbije, na mestu gde je lider GI SDP brutalno lišen života, Milena je na sebe navukla gnev građana. Naime, društvene mreže su se usijale zbog komentara korisnika, koji su suprugu pokojnog Ivanovića nazvali licemerom.

Među prvima koji nisu odobrili ovaj Milenin postupak, našao se Aleksandar Ivanović, bratanac Olivera Ivanovića, koji je jučerašnje polaganje venca na mesti gde je Oliver ubijen, nazvao rijalitijem.

Mnogi su Milenin potez dočekali na nož.

Drugi su pozdravili to što Nataša i Miroslav, sestra i brat ubijenog Olivera, nisu učinili isto.

Milenu Ivanović su uporedili sa Ružicom Đinđić.

Građani su Milenin postupak oštro osudili i to ne kriju.

Neki su odlučili da Ivanovićevu nakon jučerašnjeg polaganja venca - blokiraju na društvenim mrežama.

Milenino ponašanje protumačeno je i kao čin izdaje.

Podsetimo, Oliver Ivanović je ubijen 16. janaura 2018. godine. Na mestu gde je ubijen, predsednika Vučiča juče je sačekala supruga pokojnog političara Milena.

BONUS VIDEO:

VUK (5) AJMLAĐI UČESNIK SKUPA U KOSOVSKOJ MITROVICI: Doveo sam sina, predsednik Vučić govori o njegovoj budućnosti! (KURIR TJE NV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.