OPET LUPIO I OSTAO ŽIV: Zbog poređenja Vučića i Đokovića, tviteraši URNISALI KRLETA (FOTO)
Foto: Fonet

nepresušni izvor

OPET LUPIO I OSTAO ŽIV: Zbog poređenja Vučića i Đokovića, tviteraši URNISALI KRLETA (FOTO)

Nebojša Krstić Krle opet briljira

Objavljeno:

Juče je je bio i te kako "napet" dan za građane Srbije.

Predsednik Aleksandar Vučić proveo je 24 časa na severu Kosova. Obišao je jezero Gazivode, selo Ibarsko Postenje, Poslovni forum u Leposaviću, Zvečan i Kosovsku Mitrovicu. Nije stigao do enklave Banje, jer su ga na putevima sačekale barikade kosovskih Albanaca zbog kojih je Vlada Kosova povukla prethodno datu dozvolu da srpski predsednik poseti i ovo mesto.

Vučić je na zabranu reagovao mirno, naglašavajući da se nadao dogovoru, te da je njegova poseta Kosovu i Metohiji jasan pokazatelj da Srbija želi mir i dijalog i da čini sve da zaštiti interese srpskog naroda.

Osim drame koja se odvijala na Kosovu, jučerašnji dan obeležila je fenomenalna igra Novaka Đokovića, koji je izdominirao u Njujorku.

U fantastičnom meču savladao je Huana Martina Del Potra u tri seta (6:3, 7:6, 6:3) i tako osvojio 14 Gren slem u karijeri, a treći put US open.

Da sve to ne ostane neprimećeno, a da se nekako uveže, pobrinuo se, a ko drugi do Nebojša Krstić. Krle je na svom zvaničnom Tviter nalogu jasno stavio do znanja šta je obeležilo njegov dan.

Reč Gren slem je preuzeta iz engleskog jezika i na srpskom znači velika pobeda, a ovaj naziv se koristi za četiri najveća teniska turnira.

Komentari na Krstićevu objavu pokazuju da se ovo poređenje mnogima nije dopalo.

Ovo su samo neki od komentara.

Šta vi kažete?

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, ministar poljoprivrede Branislav Nedimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.