SRBI NISU ROBLJE, NE MOGU DA NAS PONIŽAVAJU: Marko Đurić se obratio o aktuelnoj situaciji iz KOSOVSKE MITROVICE! (UŽIVO)
Foto: Printscreen/Youtube

oglasio se

SRBI NISU ROBLJE, NE MOGU DA NAS PONIŽAVAJU: Marko Đurić se obratio o aktuelnoj situaciji iz KOSOVSKE MITROVICE! (UŽIVO)

Predsednik Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras, u 21 sat

Objavljeno:

Marko Đurić stigao je danas na sever Kosova i za Kurir komentarisao situaciju u Kosovskoj Mitrovici, ali i događajima koji su se dešavali tokom današnjeg dana u Briselu.

Predsednik Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras, u 21 sat, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a prenos uživo možete pratiti na našem portalu!

On je izjavio da smatra da je predsednik Vučić izneveren, ali je ponosan kao građanin Srbije na borbu koju je video jutros.

"Poslao je jasnu poruku da Srbi nisu roblje i da neće dozvoliti da nas ponižavaju", dodao je Đurić.

"Ja sam i dalje na mnogo šta navikao i svašta sam video 6-7 godina radeći ovaj posao, ali sam čak i ja zgrožen lažima i neistinama onim što smo poslednjih dana videli. Ovde su ljudi veoma raspoloženi da vide predsednika, da ga dočekaju domaćinski. Ako dođe do te posete, videćete kako srpski domaćini dočekuju svog predsednika", dodao je Đurić.

Kako je ranije najavljeno, predsednik je sutra i u nedelju trebalo da boravi na Kosovu i Metohiji, ali nakon provokacija i pretnji iz Prištine, kao i zabrane da poseti Gazivode, Vučić je odlučio da danas u Briselu ne razgovara sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.

Bonus video

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.