TI SI PAS KOJI POMAŽE ČOBANINU DA POTERA OVCE NA KLANJE! TO JE SAMO PIŠTANJE SNOBOVA! Nastavlja se rat rečima Saše Jankovića i Nikole Koja!
Foto: Dragana Udovičić, Fonet

DOKLE VIŠE, DRUGOVI?

TI SI PAS KOJI POMAŽE ČOBANINU DA POTERA OVCE NA KLANJE! TO JE SAMO PIŠTANJE SNOBOVA! Nastavlja se rat rečima Saše Jankovića i Nikole Koja!

Što bi rekli Englezi i Ameri, to be continued...

Objavljeno:

Tek što se zatvorila jedna stranica sukoba između lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i glumca Nikole Koja (koji je tog istog Jankovića ne tako davno podržavao), stižu nove runde fajta koji preti da pomuti slavu jednog od najčuvenijih prepucavanja na srpskoj javnoj sceni, onog između Svetlane Slapšak i Nebojše Pajkića.

Za one s jeftinijim ulaznicama koji nisu baš najpažljivije pratili, Kojo je Jankoviću zamerio rečenicu iz postizborne kampanje kako će PSG "otvoriti prozor da iz njega (pokreta) izađe sve što ne valja".

Onda je zaratilo, kuršumi su fijukali na sve strane, sve do juče, kad smo došli do topovskih udara. Janković se, naime, u intervjuu Nedeljniku požalio na "glumca moralnu gromadu" koji na njega, uvek kad ga sretne, "sruči gomilu svog talenta".

Reagovali su mnogi na društvenim mrežama, reditelj Srđan Dragojević i novinarka Tanja Vojtehovski pre svih, ali se Kojo nije oglašavao. A onda se oglasio, i to serijom tvitova.

Na konstataciju jednog od tviteraša da se posle razvoda ne govori loše o bivšima, Kojo je replicirao:

Na sve to Saša Janković nije mogao da odćuti. U svom odgovoru on je pominjao pištanje snobova, a nije teško pretpostaviti na koga je mislio:

Zaista, nastaviće se...

Bonus video:

Espreso tviter Sloba Radanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.