NEKA TI JE SA SREĆOM, JA NISAM DEO STADA! Opasno zaratili SAŠA JANKOVIĆ i NIKOLA KOJO, a onda se u priču uključio i Srđan Dragojević!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović

POJEŠĆE IH SUJETA

NEKA TI JE SA SREĆOM, JA NISAM DEO STADA! Opasno zaratili SAŠA JANKOVIĆ i NIKOLA KOJO, a onda se u priču uključio i Srđan Dragojević!

Opoziciji izgleda ne treba vlast, dovoljna je sama sebi

Objavljeno:

Priča govori da je na početku bio Apel 100 javnih ličnosti da se Saša Janković, u to vreme, novembra 2016. godine, zaštitnik građana, kandiduje za predsednika Srbije. Što je Janković i učinio, ali kao i ostali učesnici te trke, nije imao šansu protiv Aleksandra Vučića.

Jedna od tih 100 javnih ličnosti koja je Jankoviću dala nedvosmislenu podršku bio je glumac Nikola Kojo.

A onda su došli parlamentarni izbori, Pokret slobodnih građana Saše Jankovića učestvovao je na njima, a rezultat je, iako u koaliciji s Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i još par stranaka, bio još slabiji.

Nervoza je uoči i posle izbora učinila svoje, pa su Jankovića krenuli da napuštaju do tada najbliži saradnici, poput košarkaške legende Dušana Ivkovića, novinarke Tanje Vojtehovski, novinara Srđana Škora... Jedan od onih koji je otišao i glasno zatvorio vrata za sobom bio je, opet, Nikola Kojo.

Onda su njih dvojica zaratili, mahom na društvenim mrežama. Pljuštale su prozivke zbog pokojnog Nebojše Glogovca...

Na ove tvitove odmah je reagovao Janković, navodeći da je Kojo "oružje najličnije osvete i da čini ljudsku nepravdu".

- Nikola, sreli smo se nekoliko puta u životu, pričali jednom, možda dvaput, površno. Ta mržnja nije stvarno tvoja, osoba koja ti je usadila nije ti prijatelj ništa više no što je danas meni. Oružje si najličnije osvete i činiš ljudsku nepravdu. Ta uloga te nije dostojna - napisao je Janković.

Bilo je tu i prozivki od strane Jankovića:

- Otvorili smo prozor da iz PSG izađe sve što ne valja - poručio je Janković svim nezadovoljnicima.

Na to je, očekivano, reagovao Kojo, još jednom na Tviteru:

Konačno, u intervjuu za poslednji broj Nedeljnika Saša Janković govorio je o "glumcu, moralnoj gromadi", koja na njega, uvek kad ga sretne, "sruči gomilu svog talenta".

Prema mišljenju Tanje Vojtehovski, Janković je očigledno mislio na Nikolu Koja:

Na ovo je regovao i reditelj Srđan Dragojević serijom tvitova. Dragojević je na društvenim mrežama uvek bio blagonaklon prema Saši Jankoviću:

Na kraju, šta reći osim da ovakvoj opoziciji nikakva vlast nije potrebna kad imaju sami sebe...

Bonus video:

Espreso tviter Sloba Radanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.