JOVANOVIĆ ODGOVORIO NA GAKOVU IZJAVU: Dao si veliki doprinos srpskom vaterpolu, to te izgleda kvalifikovalo za gradskog sekretara za obrazovanje!
Foto: Zorana Jevtić

Reakcija

JOVANOVIĆ ODGOVORIO NA GAKOVU IZJAVU: Dao si veliki doprinos srpskom vaterpolu, to te izgleda kvalifikovalo za gradskog sekretara za obrazovanje!

On je istakao da se sada najavljuje nova genijalnost, a to je da se ni škole više neće graditi

Objavljeno:

Nikola Jovanović, potpredsednik Narodne stranke i šef odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini grada, odgovorio je gradskom sekretaru za obrazovanje Slavku Gaku na izjavu da neće graditi nove škole u Beogradu.

U svom odgovoru, Nikola Jovanović rekao je kako je Slavko Gak čovek koji je dao veliki doprinos srpskom vaterpolu, te kako ga je to "izgleda kvalifikovalo za funkciju gradskog sekretara za obrazovanje u Beogradu".

- I tu je dao ogroman doprinos, ali negativan, izjavom da ne bi trebalo graditi nove škole jer nema dece - navodi Jovanović.

Prema njegovim rečima, istina je da je pod vlašću Aleksandra Vučića 73.000 ljudi napustilo Srbiju prošle godine, ali je istina i da je od 2009. godine drastično porastao broj beba rođenih u Beogradu.

- Ta deca su prethodnih godina dorasla prvo za vrtiće, a danas za škole. To izgleda jedino ne znaju Goran Vesić i Gak, pa nisu izgradili nijedno obdanište za pet godina. Zbog toga opet imamo liste čekanja - naglasio je Jovanović.

Istakao je da se sada najavljuje nova genijalnost, a to je da se ni škole više neće graditi.

- Grad će sav novac koji ima dati za „Beograd na vodi“, jarbole, jelke i slične genijalnosti - dodao je Jovanović.

On je na kraju obraćanja upitao gradonačelnika „Zorana Radojičić gde ste?“

Bonus video:

Espreso intervju - Velja Ilić

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.