VUČIĆ NAS TERA DA UČIMO I PROPITUJE NAS! JADAN OVAJ NAROD KAD TI ODLUČUJEŠ O NJEMU! Marija Obradović odgovarala na prozivke s Tvitera (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

ESPRESO TVITER

VUČIĆ NAS TERA DA UČIMO I PROPITUJE NAS! JADAN OVAJ NAROD KAD TI ODLUČUJEŠ O NJEMU! Marija Obradović odgovarala na prozivke s Tvitera (VIDEO)

Potpredsednica SNS bila je gošća u novoj epizodi Poznatih koji čitaju tvitove o sebi

Objavljeno:

Novi gost Espreso tvitera bila je potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović.

Tviteraši je nisu štedeli, pa je tako morala da odgovara na prozivke da je "voditeljka", da priča o svom odnosu s Aleksandrom Vučićem, ali i da odgovori hoće li zameniti Vulina.

- Svaki dan ste s Vučićem, koji tera da se čita, uči radi i sutra propituje, trebalo bi baš da budete niskog koeficijenta inteligencije da niste nešto naučili za deset godina bavljenja politikom i pored njega - bio je jedan od odgovora Obradovićeve.

"Jadan ovaj narod kada će mu Marija Obradović odlučivati o sudbini...", glasio je jedan od komentara na Tviteru, a Marija je odgovorila:

- Znam neke kojima sam odlučivala o sudbini. Odlično su prošli.

"Pošto je Marija Obradović nazvala radikale majmunima moglo bi se reći kako je ona zastupnik ideje da su naprednjaci nastali od majmuna", na to je potpredsednica naprednjaka rekla:

- To je dobra zamena teza. Nisam ja to rekla kolegama. Rekla sam im da glume te životinje. Zaista neprimereno s moje strane. Desi se u žaru borbe.

"Vulin leti zbog tetke, vojsku će voditi Marija Obradović. Pa dobro, voditeljka je, ima kvalifikacije", kažu na tviteru, a Obradovićeva poručuje:

- To je igra reči. Simpatično.

Pogledajte u videu kako se snašla Marija Obradović:

Pogledajte još neke od gostiju Espreso tvitera:

Miroslav Čučković:

Dušan Pavlović:

Tamara Tripić:

Miljan Damjanović:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.