IZMERIĆEMO SVAČIJI RAD I PONAŠANJE: Glišić najavio čistku u SNS
Foto: Zorana Jevtić

TRAŽI SE OZBILJAN RAD

IZMERIĆEMO SVAČIJI RAD I PONAŠANJE: Glišić najavio čistku u SNS

Vrh naprednjaka zasedaće u narednim danima

Objavljeno:

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić najavio je da će u narednim danima ta stranka imati sastanke na kojima će se "izmeriti svačiji rad" i čiji će predmet biti ponašanje partijskih funkcionera, ali i ministara.

"U danima pred nama sešćemo da razgovaramo da izmerimo svačiji rad, svačije ponašanje će biti predmet, zauzećemo neke stavove i videti kako dalje posle toga", rekao je Glišić za televiziju Prva.

Upitan o njegovim kritikama ministarke i visoke funkcionerke SNS Zorane Mihajlović, Glišić je rekao da stoji iza svega što je izgovorio, ali da nije trebalo da takav stav iznosi u javnost, pre nego ga podeli unutar stranke.

Na pitanje da li zamera još nekome od ministara, on je rekao: "Reći ću im kad ih vidim i kada budemo imali sastanak u stranci".

Govoreći o tome da je pozvao članove i funkcionere stranke da podrže predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića kada je reč o rešavanju pitanja Kosova, Glišić je rekao da su članovi nedvosmisleno uz svog predsednika, ali da je želeo da to učine funkcioneri, koji se ponekad "zaborave".

"Ako u svako doba dana ili noći mogu imenom Aleksandra Vučića da ostvare svoju neku lokalnu ili drugu ambiciju na izborima na kojima se kandiduju, onda treba da daju podršku za pitanje svih pitanja, za rešavanje pitanja Kosova i Metohije", rekao je Glišić.

Upitan da li očekuje da u nedelju, posle formiranja Saveza za Srbiju dobije ozbiljnog protivnika, Glišić je rekao da ne zna šta da kaže.

"Prošli su godišnji odmori, sunčali su se, izodmarali, sad su uzeli da sastanče, ujedine se da mrze Vučića, ne vidim u tom Savezu ništa što bi bilo rešenje problema, osim galame. Od toga da neko galami, da se u prostakluku i mržnji ističe, neće imati mnogo koristi. Mi u nedelju imamo druga posla, da u Majdanpeku potvrdimo da je narod uz Vučića", rekao je Glišić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.