ŠEŠELJ IMA NAJNOVIJI FAZON - IDE PO JUTARNJIM PROGRAMIMA I PRIČA KOGA BI ZAŠTO TUKAO, A VODITELJIMA SMEŠNO: Da li je i vama smešno? (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISTORIJA SE PONAVLJA

ŠEŠELJ IMA NAJNOVIJI FAZON - IDE PO JUTARNJIM PROGRAMIMA I PRIČA KOGA BI ZAŠTO TUKAO, A VODITELJIMA SMEŠNO: Da li je i vama smešno? (VIDEO)

Gostovanje lidera SRS nije prošlo nezapaženo

Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj gostovao je u Jutarnjem programu gde je pričao o monahu Savi Janjiću, kojeg je nazvao "notornim izdajnikom" i rekao da bi ga tukao.

Prema njegovim rečima, kada su se sreli na stepeništu glavnog paviljona Sajma knjiga, Janjić je hteo da se snishodljivo pozdravi.

– Ja sam išao uz stepenište, Janjić je silazio i on kao snishodljivo bi se pozdravio sa mnom, ja gledam kroz njega, onako i s mržnjom, mogu misliti kako. To je izdajnik notorni. Nema potrebe o njemu razgovarati, ali bi crkva trebalp što pre da ga skloni sa mesta igumana manastira Dečani, pazite one fotografije kako drži kišobran Medlin Olbrajt. On ima neku svoju viziju, u albanskoj državi da ima neki status, verovatno da bude mitropolit Kosova, ko zna kakve su njegove namere – naglašava Šešelj.

Kako dodaje, da Janjić nije bio u mantiji, u svešteničkoj odeći, možda bi mu i šamarčinu zviznuo, kako kaže, iz zaleta. Ove Šešeljeve izjave izazvale su smeh voditelja Dee Đurđević i Predraga Sarape.

Ova Šešeljeva izjava odmah se proširila društvenim mrežama, pa su ljudi počeli da komentarišu da lider radikala ide po jutarnjim programima i priča koga bi sve i zašto tukao.

- Šešelj ima najnoviji fazon - ide po jutarnjim programima i priča koga bi zašto tukao - današnja turneja (pink) tukao bi Savu Janjica i (KCN) tukao bi sve koji govore osobito. Savu nokautom, a ove druge šamarima. Voditelji se smeju - glasi jedan je od tvitova.

Bonus video:

Espreso intervju, Marija Obradović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.