Vacića urnisali na Tviteru: OD KOGA SI TI DOBIO ORDEN, GU*ICE? (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

pljušte prozivke

Vacića urnisali na Tviteru: OD KOGA SI TI DOBIO ORDEN, GU*ICE? (FOTO)

Gde je Miša Vacić, tu su kontraverze

Objavljeno: 15:43h

Ekstremni desničar Miša Vacić, koji je radio u Kancelariji za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, a onda ekspresno dobio otkaz, svako malo privlači pažnju javnosti.

Srpska javnost je svaki put nanovo iznenađena količinom bahatosti, koju kontraverzni Vacić ispoljava konstantno. Ovog puta on je na društvenoj mreži Tviter obajvio fotografiju i tekst preuzetu sa Fejsbuk stranice Crvene beretke.

Naime, Vacić je napisao:

NATO general, sav okićen medaljama mi prilazi i na lošem srpskom pita:

–Kakav vam je to orden? Pogledah njegove medalje, pa mu odgovorih: –Pravi. Vredniji od svih Vaših zajedno. –Kako to mislite? –upita me uz podsmeh. –Ovakav se dobija za odbranu Otadžbine.Takav Vi nemate – odgovorih

Ubrzo su usledile brutalne prozivke, a tviteraši nisu krili zgražavanje.

"Ko je tebi da orden gu**ce", "da nisi sanjao Mišo", "Kakva njuška"... - samo su neki od komentara upućenih Vaciću, koji je na čelu nacionalno - konzervativne orijentacije "Srpska desnica".

Na osnovu čega se Vacić uporedio s nekim ko je dobio orden za odbranu otadžbine, nije poznato, ali očigledno je da žarko želi jedan!

Podsetimo, Vacić je u prostorije Kancelarije za KiM dovodio britanskog desničara Džima Dosona, koji je osuđivan zbog kršenja mira i posedovanja oružja i kome je zabranjivan ulazak u pojedine evropske zemlje.

Dospeo je u žižu javnosti i kada je nedavno bio na obležavanju Dana OŠ "Jelena Ćetković" u Beogradu, gde se slikao sa đacima i direktorkom te škole.

Nedavno je rekao da će mobilisati tuđu decu ako dođe do nemira na severu Kosova.

Predsednik Srpske desnice spasio je i jednu baku u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Kako je tada rekao u razgovoru za naš portal, izvršio je "građansko hapšenje."

BONUS VIDEO:

Žongler ušao u redakciju Espresa i uradio nešto neočekivano!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.