ĐUKA SE SPRDA S JEREMIĆEM! Sad su pajtosi, a kako je samo nekad govorio o Đilasu! Okačio je i video da nas podseti
Foto: Espreso/Fonet/Beta

Podsetio ga

ĐUKA SE SPRDA S JEREMIĆEM! Sad su pajtosi, a kako je samo nekad govorio o Đilasu! Okačio je i video da nas podseti

Narodni poslanik Vladimir Đukanović u svom tvitu podsetio Vuka Jeremića na jedno televizijsko gostovanje

Objavljeno:

Otkako je deo opozicionih stranaka i pokreta rešio da se ujedini u Savez za Srbiju, čiji su najpoznatiji lideri Vuk Jeremić i Dragan Đilas, ne prestaju da pršte kritike i podsećanja na ne tako davnu prošlost u kojoj su oni bili ljuti protivnici.

U vreme kada je Jeremić postao predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a nedugo potom bio i isključen iz DS-a "zbog nepoštovanja partijske discipline" početkom 2013. godine, ovaj političar je u medijima govorio oštro o tadašnjem predsedniku Demokratske stranke Draganu Đilasu.

Narodni poslanik iz redova SNS-a, Vladimir Đukanović, upravo je podsetio na jedno od Jeremićevih televizijskih gostovanja iz tog vremena, uz šaljiv komentar "Jedni od drugima najbolje govore :) ".

U tom intervjuu Jeremić je, govoreći o sebi i svom sadašnjem kolegi iz Saveza za Srbiju, istakao kako je on uvek isto govorio u zemlji i inostranstvu, "za razliku od Dragana Đilasa koji je u domaćoj areni govorio o razvojnom planu za Beograd, a posle toga stranim ambasadorima priznavao da je to stvari marketinški traktat".

S obzirom na činjenicu da postoji veliki broj sačuvanih medijskih izjava u kojima članovi Saveza za Srbiju govore oštro jedni protiv drugih, sigurno će im biti teško da uspešno odgovore na ovakve prozivke, ali i na pitanja medija i zainteresovane javnosti o sadašnjim odnosima unutar koalicije.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Marija Obradović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.