SRBIJA TEK SADA MOŽE DA UĐE U VELIKI TRNOVAC, A SOLE MI PAMET ONI KOJI SU NOSILI KIŠOBRAN MADLEN OLBRAJT! Vučić odgovorio na napade Save Janjića
Foto: prentscreen

OŠTRO

SRBIJA TEK SADA MOŽE DA UĐE U VELIKI TRNOVAC, A SOLE MI PAMET ONI KOJI SU NOSILI KIŠOBRAN MADLEN OLBRAJT! Vučić odgovorio na napade Save Janjića

Predsednik Srbije otkrio istinu o Velikom Trnovcu

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Gerontološki centar Beograd - Dom Bežanijska kosa, a nakon zvaničnog dela posete usledilo je obraćanje okupljenim predstavnicima medija.

U nastavku je dodao da Srbija tek danas može, primera radi, da uđe u Veliki Trnovac u bujanovačkoj opštini i naplati struju.

"Ako neko misli da to što će dati više izjava i naneti štetu zemlji njemu direktno proporcionalno donosi dobro, ja tako ne mislim. Ja bih da sačekamo rezultate, a u eventualnom kompromisu sa Albancima obe strane će nešto izgubiti, ali i biti pomalo zadovoljne. Vrlo je teško postići bilo kakav dogovor. Nema ga, nismo mu ni blizu. Kad razgovaramo, ja ustanem i kažem: "Je l` tako? Dobro, ja sad odoh, aj` doviđenja", pa me oni onda mole da se vratim za sto i to tako traje. U toku je tiho iseljavanje koje mi pokušavamo da sprečimo, ali to ide teško. Ljudi znaju da moraju da imaju i tuđa dokumenta, a ne samo svoje države Srbije, da bi mogli da žive normalno. A sole nam pamet oni koji su svojevremeno rasprodali polovinu zemlje na KiM, nosili kišobran Madlen Olbrajt i tako branili Srbiju (Sava Janjić). Mi moramo da budemo racionalni i odgovorni i razmislimo dobro šta možemo za svoju zemlju da učinimo u budućnosti i kako će na ovo gledati oni koji će za 30 godina čitati o svemu ovome iz knjiga", objasnio je on.

Vučić se osvrnuo i na opoziciju podvukavši da se država sada bori protiv posledica njihovih mandata.

"Mi smo brojčano mali narod, ali svojim duhom svakako ne. Borimo se da pobedimo duh lopovluka i laži koji je vladao ovom zemljom do 2012. godine. Kao što decu ne možete da prevarite, tako ne možete ni ove starije ljude ovde. A sada me izvinite, žurim u Austriju, čeka me Tači da kandiduje sve ove teme", zaključio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.