Vučić smenio Gašića, v.d. ministra odbrane Dušan Vujović! (FOTO)

konačno potpisao

Vučić smenio Gašića, v.d. ministra odbrane Dušan Vujović! (FOTO)

Premijer je uputio zahtev za održanje vanrednog zasedanja parlamenta 5. februara, na kojem će biti razmatrano razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića
Objavljeno: 15:06h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić potpisao je predlog za razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića i uputio ga Narodnoj skupštini. Premijer je uputio zahtev za održanje vanrednog zasedanja parlamenta 5. februara, na kojem će biti razmatrano razrešenje ministra odbrane Bratislava Gašića, koje je danas potpisao. Vučić smenjuje Gašića do kraja nedelje, ali neće birati novog Premijer Srbije je ovlastio ministra finansija Dušana Vujovića da vrši ovlašćenja ministra odbrane do izbora novog ministra, navodi se u saopštenju kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Dragana Udovičić
Vučić je s tim upoznao članove Vlade na današnjoj sednici. Premijer je zahvalio Gašiću na veoma dobrim rezultatima i u pogledu borbene gotovosti naše vojske, odnosno operabilne funkcionalnosti naše vojske, kao i u razvoju namenske industrije, ali smatra da u javnom diskursu Srbije reči koje je upotrebio ne mogu i ne smeju da budu ponovljene u budućnosti. - Želim uvek da pružim priliku predstavnicima bivšeg režima da me žetosko napadaju i želim da omogućim da to urade u mom prisustvu, da me još jednom kao i mnogo puta možda i ubedljivije nego do sada napadaju - najavio je Vučić raspravu o ovom pitanju u Skupštini. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.