ŠVARCENEGER JE HRVAT KOJI JE UBIJAO MUSLIMANE?! Toma Fila otkrio NAJVEĆE TAJNE Haškog tribunala
Foto: prentscreen

VEROVALI ILI NE

ŠVARCENEGER JE HRVAT KOJI JE UBIJAO MUSLIMANE?! Toma Fila otkrio NAJVEĆE TAJNE Haškog tribunala

Jedan od najpoznatijih advokata izneo je mnoge detalje iz Haga o kojima se ćutalo

Objavljeno: 13:28h

Jedan od najpoznatijih advokata sa ovih prostora Toma Fila rekao je danas da je sadašnji Mehanizam u Hagu isti kao i nekadašnji Haški Tribunal i da je jedina razlika što su prestali da optužuju nove i smanjili broj službenika.

"Najkvalitetniji deo osoblja im je otišao. A ovi koji su tu, imaju od 20 do 30.00 evra argumenata mesečno da ostanu", rekao je Fila, gostujućiu na Pinku.

Fila je rekao da je njemu srce popustilo zbog svega onoga što je doživeo u Hagu, rekavši da "kgod da je otišao od nas advokata tamo, a da nije otišao da uzme pare, taj je zdravstveno obogaljen."

"Pedi Ešdaun je najbolji primer engleskog lažljivog lorda. Čoveka bi valjda bilo sramota da je čovek... General Delić ga je uhvatio da laže ko pas. Ešdaun je rekao na suđenju Miloševiću da je video tri grada na Kosovu kako gore a koje su zapalili Srbi. Delić je rekao da je on kartograf i rekao da sa te pozicije ne može da vidi ni jedan od ta tri grada ceo. E onda su prekinuli suđenje, pa su slali ekipu na to mesto...", priča Fila i dodaje:

Rekao sve što mu je na duši
Rekao sve što mu je na duši foto: Fonet

"Pa evo s kojim lažovčinama smo mi imali posla - rekli su mi da Srpska pravoslavna crkva, onda su rekli da do 1991. godine nijedan Srbin nije živeo u BiH."

A onda je poznati beogradski advokat ispričao događaj koji pokazuje na šta su sve tužioci u Hagu bili spremni.

"Da bi dokazali da nisu poštovali Ženevsku konvenciju, ovi u Hagu su prikazali insert iz filma "Patrola" u kome Arnold Švarceneger skoči na tenk i pobije jedno 50-60 vijetnamaca. I onda počne smeh. A onda je jedan advokat ustao i rekao da ovo priznaje kao autentičan snimak i da se odmah Švarceneger optuži za zločin nad muslimanskim stanovništvom", rekao je Toma Fila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.