FUNKCIONERKA SNS PRIČALA JE NEŠTO O ZLOUPOTREBAMA, A ONDA SE JAVILA ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA! Komentari su bili ništa manje brutalni!
Foto: Fonet, Dragan Kadić

au

FUNKCIONERKA SNS PRIČALA JE NEŠTO O ZLOUPOTREBAMA, A ONDA SE JAVILA ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA! Komentari su bili ništa manje brutalni!

Sve pršti

Objavljeno: 13:05h

Poslanica Srpske napredne stranke Dubravka Filipovski osvrnula se spornu situaciju u vezi s kampom na Zlatiboru, koji je u žižu javnosti došao pre nekoliko dana, kad su se pojavile informacije da su u njemu deca i mladi do 24 godine učili snalaženje u prirodi, ali i da rukuju replikama oružja, eksplozivnim napravama u vidu petardi.

Filipovski je na svom Tviteru iznela kritiku jer je u vezi sa ovom situacijom, i rekla da je nedopustivo što je izostala reakcija NVO i predstavnika elite u Srbiji, a onda se na njen komentar nadovezala i bivša poslanica DS Beba Balašević.

Balaševićeva je Filipovski "odbrusila" i ovu situaciju uporedila sa, kako je navela "zloupotrebom glasačkog mesta", kada je protiv zakona fotografisala svoj listić, na šta nisu reagovale nadležne institucije.

Međutim, to nije bio jedini komentar koji je Filipovski dobila. Usledili su i oni poput "kako je nije sramota da se javlja", "poslanica bez blama", "Fina neka gospođa. Sutra će novom gazdi ljubit' skute"...

Bonus video:

Igor Ćuzović, zamenik glavnog urednika na portala Espreso.co.rs, gostovanje na Hepiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.