Vučić o zatvorenom vojnom kampu na Zlatiboru: AKO GA NE ORGANIZUJE DRŽAVA, ONDA JE TO PARAVOJSKA!
Foto: Kurir TV

OTVORENO O MILITARISTIČKOM KAMPU

Vučić o zatvorenom vojnom kampu na Zlatiboru: AKO GA NE ORGANIZUJE DRŽAVA, ONDA JE TO PARAVOJSKA!

Komentarišući zatvaranje ovog militarističkog kampa na Zlatiboru, on je rekao da su deca i roditelji imali najbolju nameru

Objavljeno: 13:53h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas na aerodromu Batajnica prijemu dva MIG-a 29, koje je Srbija nabavila od Ruske Federacije, a usledilo je i obraćanje javnosti, kao i odgovori na aktuelna politička pitanja.

On je odgovorio na mnoga pitanja novinara, a osvrnuo se i na nedavno zatvoreni vojni kamp na Zlatiboru. Kako je naveo, takvi kampovi ne mogu biti formirani od strane nevladinih organizacija, jer je onda reč o paravojnim službama.

Komentarišući zatvaranje ovog militarističkog kampa na Zlatiboru, on je rekao da su deca i roditelji imali najbolju nameru.

- Ne sporim nameru i volju dece i roditelja, naprotiv, oni su imali čiste motive, najbolje moguće, ali ne možete imati vojne kampove u organizaciji nevladinih orgnizacija. Ako ih ne organizuje država onda je to paravojska - rekao je Vučić i dodao da je sve što se organizuje mimo države paravojna organizacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.