OBESMISLIO SAM SVAKI VID PROTESTA, ŠTA DALJE? Nikola Kojo žestoko isprozivao Sašu Jankovića!
Foto: Dragana Udovičić / Fonet

na ratnoj nozi

OBESMISLIO SAM SVAKI VID PROTESTA, ŠTA DALJE? Nikola Kojo žestoko isprozivao Sašu Jankovića!

Fotografija Jankovića sa megafonom, koji kako su tviteraši okarakterisali "priča sam sa vratima" postala je hit na društvenim mrežama

Objavljeno: 15:42h

Pokret slobodnih građana, predvođen liderom Sašom Jaknovićem, juče se obreo na Andrićevom vencu i to ispred Predsedništva Srbije, kako bi postavili pitanje Aleksandru Vučiću o tome ko je ubio Olivera Ivanovića. Fotografija Jankovića sa megafonom, koji kako su tviteraši okarakterisali "priča sam sa vratima" postala je hit na društvenim mrežama, ali i inspiracija Nikoli Koji da Jankoviću "zada još jedan udarac".

Evo kako je to juče izgledalo ispred Predsedništva:

Nikola Kojo nije propustio ovu priliku, kako bi isprozivao lidera PSG, Sašu Jankovića, pa je na svom Tviter profilu iznad gore pomenute fotografije (Janković ispred predsedništva) napisao sledeće:

- Šefe, navukao sam i sklonio javne ličnosti iz političkog života! Obesmislio sam i svaki vid protesta ! Šta dalje? Dosadno mi ! Eheej! Šefee!

Podsetimo, Kojo je ranije podržavao Jankovića, a onda se razočarao u njega, od tada koristi svaku priliku da o tome javno govori ili pak da na "najbrutalniji" mogući način isproziva Sašu Jankovića.

Tako je Kojo nakon što je Janković početkom godine pozvao sve pojedince i organizacije, koji su ga podržali na predsedničkim izborima, da nastave sa tom podrškom i na predstojećim beogradskm izborima, izrazio jasno i glasno nezadovoljstvo:

Ali to nije sve... Ovaj rat traje već dugo, a čini se da tako skoro neće ni da završi. Izgleda kao da Kojo iz "zapećka" smjerno prati svaki Jankovićev korak i čeka da ga napadne...

Kojo je Jankovića prozivao i zbog kako je rekao iskorištavanja smrti poznatog srpskog glumca Nebojše Glogovca:

Kada je Saša Janković u oktobru prošle godine izjavio da je PSG "otvorio prozor stranke kako bi izašlo sve što ne valja", Nikola Kojo takođe nije mogao da se suzdrži od komentara pa je rekao kako mu je žao što nije ušao u ovaj pokret kako bi sada mogao da izađe.

- Žao mi je što nisam ušao. Sad bi mi bila čast da izađem kroz taj prozor - napisao je Kojo na Tviteru.

Inače, na pomenuti tvit tada je reagovala i Tanja Vojtehovski.

Bonus video:

Espreso intervju - Novica Tončev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.