JELENA MILIĆ IMA PICAJZLE KOJE JE NATO PLASIRAO: Šešelj ponovo brutalno udario na Milićku, neće ni da SEDNE na njeno mesto!
Foto: Printscreen Youtube / Војвода Шешељ

brutalne uvrede

JELENA MILIĆ IMA PICAJZLE KOJE JE NATO PLASIRAO: Šešelj ponovo brutalno udario na Milićku, neće ni da SEDNE na njeno mesto!

Lider radikala skoristi svaku priliku koju može da uputi uvredu na račun NATO lobistkinje

Objavljeno:

Lider radikala Vojislav Šešelj odbio je, gostujući u jutarnjem programu Televizije „Hepi“, da sedne na stolicu na koju je dan ranije sedela Jelena Milić, predsednica Centra za evroatlantske studije (CEAS), uz brutalan komentar da Milićeva ima picajzle, te da on neće da se sedne da se ne bi zarazio.

Čini se da lider radikala iskoristi svaku priliku koju može da uputi uvredu na račun NATO lobistkinje, s kojom je u stalnom sukobu.

Da Šešelj nimalo ne vodi računa šta će reći, kada je reč o Milićevoj, dokazao je i juče, gostujući u jednom jutarnjem programu, kada je odbio da sedne na mesto na kojem je samo dan pre njega sedela Milićeva.

Lider radikala se tu se nije zaustavio, a njegovo opravdanje zašto ne želi da sedne na to mesto, bilo je šokantno. Naime, on je NATO lobistkinju optužio da ima picajzle, te kazao da on tu ne želi da sedne da se ne bi zarazio.

On je i u izjavi za beogradski portal potvrdio sve što je rekao u jutarnjem programu, te istakao da zbog toga nije želeo da sedne pored voditeljke.

- Jeste, to je nova vrsta picajzli koju je plasirao NATO pakt - kazao je on, između ostalih, malo je reći, brutalnih uvreda, te dodao:

- Za njih ne pomaže standardni lek za picajzle, to se nekad koristila živina mast, a ovo je sad nešto gadno. Ovo su picajzle pod oklopima - rekao je Šešelj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.