SPS ČVRSTO STOJI UZ VUČIĆA! Socijalisti podržali predsednika u borbi za Kosovo
Foto: Zorana Jevtić, Nebojša Mandić

DOSLEDNO

SPS ČVRSTO STOJI UZ VUČIĆA! Socijalisti podržali predsednika u borbi za Kosovo

Šef poslaničke grupeSPS-a u parlamentu dao nedvosmislenu podršku šefu republike

Objavljeno:

SPS pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije u jasnoj opredeljenosti i spremnosti da se dođe do odgovora na teška pitanja, da se pobeđuje u miru i na najbolji način zastite nacionalni i državni interesi i naš narod na KiM, izjavio je predsednik poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Đorđe Milićević.

On je u pisanoj izjavi ocenio da predstavnici pojedinih opozicionih političkih partija nastavljaju da rade na štetu svoje države i svog naroda time što napadaju Vučića u trenutku kada se čini "hrabar, odlučan i ozbiljan korak u iznalaženju trajnog i održivog rešenja za KiM".

Milićević smatra da je poziv na puč potvrda da su ključne tačke zajedničkog programa opozicije mržnja, nasilje, destabilizacija i haos i dodao da opozicija nema konkretne predloge i rešenja, već se samo zna da su protiv.

Kako je rekao, njihov cilj je da udruženi pokušaju da prežive na političkoj sceni Srbije, jer nikako da shvate "da se demokratija ostvaruje na izborima".

foto: Fonet

"Poziv na nasilje i linč, angažovanje batinaša da napadaju novinarke koje im nisu po volji i nedužne građane koji misle drugačije, izbacivanje novinara sa svojih konferencija za štampu, dolazak ispred javnog servisa kako bi se bavili uređivačkom politikom ili neodgovaranje na pitanja novinara, svakako nije i ne može biti demokratija", ocenio je Milićević.

Šef poslaničke grupe SPS je dodao i da ne bi bilo toliko propuštenih šansi da je u prošlosti bilo više odgovornosti.

"Za ovakve, nazovite, političare i političke stranke, njihove političke pamflete svakako ima vremena, ali za Srbiju je izgubljeno dragoceno vreme", smatra Milićević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.