SLOBA NIKADA NIJE VOLEO BATU ŽIVOJINOVIĆA! Konačno otkriveno koga je Milošević želeo za predsednika umesto Valtera
Foto: Profimedia, mc.rs

ISPLIVALA ISTINA

SLOBA NIKADA NIJE VOLEO BATU ŽIVOJINOVIĆA! Konačno otkriveno koga je Milošević želeo za predsednika umesto Valtera

Ovo je zaista suludo...

Objavljeno:

Počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić otkrio je, posle 16 godina da Slobodan Milošević nikada nije dao podršku slavnom glumcu Velimiru Bati Živojinoviću na predsedničkim izborima, već se zalagao da predsednik Srbije bude Vojislav Šešelj.

Milutin Mrkonjić za "Danas" izjavio je da se 2002. godine Slobodan Milošević iz Haga telefonskim putem uključio na sednicu GO SPS-a i izneo svoj stav.

"Znam da nas je telefonom obavestio da će na predsedničkim izborima podržati kandidata radikala Vojislava Šešelja,dok je kandidat SPS-a bio Bata Živojinović", rekao je Mrkonjić i dodao da je Sloba imao običaj da se telefonom uključuje na sednice, te je tako jednom prilikom tražio da se iz stranke isključi Branislav Ivković, optužujući ga da je peta kolona.

Podsetimo 2002. godine na pitanje da li je dobio Miloševićevu podršku, Bata Živojinović je odgovorio: "Ne, nisam, a nisam je ni tražio. Bilo bi dobro da demantuje sam sebe, da okrene naše članove kojima je savetovao da glasaju za Šešelja. Ja ne verujem da će on dati takvu izjavu, to neće nikada da uradi, takva je ličnost".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.