SAVA JANJIĆ, SONJA BISERKO I NATAŠA KANDIĆ SU SAVEZNICI HARADINAJA! Vulin o podrivanju borbe za Kosovo
Foto: Beta

OŠTRO

SAVA JANJIĆ, SONJA BISERKO I NATAŠA KANDIĆ SU SAVEZNICI HARADINAJA! Vulin o podrivanju borbe za Kosovo

Ministar odbrane javno prozvao određene ljude u Srbiji

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Ramuš Haradinaj ima sveznike u političarima u Srbiji koji su za nezavisno Kosovo.

On je istakao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima samo narod.

"Haradinaja niko od političara iz Srbije koji su za celovito i nezavisno Kosovo nije napao. Haradinaj u Srbiji ima brojne glasne saveznike, Vučić samo narod", kaže Vulin.

Kako kaže, protiv zaustavljanja širenja velike Albanije oglasili su se brojni političari u Srbiji. "Od Save Janjića koji, dok ga Kfor čuva od nasilja Albanaca, pretnju vidi u borbi Vučića, pa preko Nataše Kandić i Sonje Biserko, raznih nevladinih organizacija i analitičara koji o Kosmetu znaju samo ono što im je rečeno kada primaju donacije. Svi su zabrinuti šta bi razgranicenje značilo za nezavisno Kosovo, ali nisu ni malo zabrinuti zbog najave da ce Kosovo i Albanija imati jednog predsednika ili da neće imati međusobnu granicu", kaže Vulin. Kako je naveo, "javio se i Jeremić uplašen da bi Srbija najzad mogla prestati sa porazima i učvrstiti svoju državu, a podršku im je svima dao Haradinaj preteći ratom".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.