BAVIM SE ISTRAŽIVANJEM MNOGO BOLJE OD OPOZICIJE: Evo šta Vučić predviđa Đilasovom savezu
Foto: printscreen N1

JAVNO MNENJE

BAVIM SE ISTRAŽIVANJEM MNOGO BOLJE OD OPOZICIJE: Evo šta Vučić predviđa Đilasovom savezu

Da li opozicija stvarno možedaosvoji ovoliki mali broj glasova

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je predstavnicima opozicionih prtija da ne mogu da ga pobede samo ujedinjavanjem bez jasne politike.

"Oni (opozicija) ne primećuju i neće da slušaju, ja se istraživanjem bavim mnogo ozbiljnije nego oni. Nemaju oni onoliko proceneta koliko su napisali u novinama. Oni imaju deset posto. Suština je da ne možete da pobedjujete bez politike i sadržaja", rekao je Vučić novinarima u Šidu povodom ujedinjavanja nekoliko opozicionih stranaka u Savez za Srbiju, koji će formalno biti osnovan u septembru.

On je kazao da se ne može pobedjivati zatvaranjem fabrika i ostavljanjem ljudi bez posla i da ne mogu pobediti samo zato što su protiv svega za šta je sadašnja vlast.

"Vi ste dali pečat nezavisnosti i izvukli Srbiju iz pregovora unutar UN i danas govorite da ste protiv onoga što Vučić radi a ne govorite šta je rešenje", kazao je predsednik Srbije.

On je rekao i da su predstvanici budućeg Saveza za Srbiju juče na skupu u Užicu imali više funkcionera i novinara nego gradjana sa kojima su navodno došli da razgovaraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.